Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ελλάδα)

Μαρίτα: Επικεφαλής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Υπεύθυνη της Creative-Cables.gr. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Κανείς δεν θέλει να της πάει κόντρα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Μπορεί να δείχνει γλυκιά και ευγενική αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στην δουλειά της.

Μαρίτα

Δημήτρης: Graphic Designer

Όλα στην εντέλεια, δαίμονας της τελειότητας πάνω από το PC σε ασταμάτητους ρυθμούς σπάει κάθε Pixel φωτογραφίας! Είναι υπεύθυνος για όλη την εικόνα αλλά και την επεξεργασία της. Ήρθε από πολύ μακριά για να μας δώσει τα φώτα του και να τα προωθήσει στην καλύτερη εκδοχή τους..μέχρι και το τελευταίο pixel. Με την απαράμιλλη αισθητική του δημιουργεί τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά αποτελέσματα.

Δημήτρης

Μάνος: Υπεύθυνος Πωλήσεων

Είναι ο σοβαρός της υπόθεσης, μόλις τον δεις θα σε κοιτάξει με βλέμμα που σε καθηλώνει αλλά θα είναι ο πρώτος που θα σε εξυπηρετήσει και θα σε βοηθήσει μέχρι να φύγεις ικανοποιημένος και σίγουρος για όλα! Φήμες κυκλοφορούν ότι είναι μουσικός και εκτός από τα καλώδια ασχολείται κρυφά από όλους με τη μουσική σύνθεση οπότε μην απορήσεις καθόλου αν τον δεις να τραγουδάει στην παραλιακή κρατώντας να  Spider  στην αγκαλιά του.

Μάνος

Γιώργος: Υπεύθυνος Χονδρικών Πωλήσεων

Ψάχνει καθημερινά στα γραφεία των άλλων για να βρει τους καταλόγους που του ζητάνε οι συνεργάτες μας  αλλά ποτέ δεν μπορεί να τους βρει! Εργάζεται σκληρά και αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Γιώργος

Ζήσης: Αποθηκάριος

Με στοργική σχεδόν μητρική αγάπη εναποθέτει τα προϊόντα στις συσκευασίες, τα σταυρώνει και τα αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια κουνώντας ένα άσπρο μαντήλι.

Ζήσης

Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ιταλία)

Luca: CEO&Ιδρυτής.

Το αφεντικό, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, η μηχανή νέων ιδεών, αυτός που διαλέγει τα προϊόντα, the Boss, η κεφαλή της Creative-Cables. Κοιμάται και ξυπνάει αγκαλιά με υφασμάτινα καλώδια και όλοι φοβούνται ποια θα είναι η επόμενη ιδιοφυής και απαιτητική ιδέα του.

Luca Creative-Cables

Valentina: Εξυπηρέτηση Πελατών Ιταλίας και Λογιστήριο.

Μετά από πολυετείς σπουδές τερμάτισε την γραφομηχανή και προκαλούσε ρίγος σε όλα τα λογιστικά συστήματα με τον αμείλικτο χειρισμό τους. Στην Creative-Cables πληκτρολογεί αστραπιαία και εκδίδει τιμολόγια πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.

Valentina Creative-Cables

Gloria: Εξυπηρέτηση πελατών Γαλλίας.

Μπονζουρ, Ζε μον φου χαρακτηριστικές φράσεις που θα ακούσεις. Gloria σημαίνει δόξα και ταιριάζει απόλυτα στην υπεύθυνη πελατών Γαλλίας. Έτσι μόνο με εκλεπτυσμένο γούστο και αξεπέραστη γαλλική αισθητική είναι σε θέση να διαχειρίζεται περίτεχνα τους Γάλλους μας πελάτες, ο οποίοι την δοξάζουν.

Gloria Creative-Cables

Aurora: Εξυπηρέτηση πελατών Ιταλίας και Δημόσιες σχέσεις.

Όπως όλοι ξέρουμε η Ιταλική κοινότητα έχει υψηλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μόνο η Aurora θα ήταν σε θέση να καταλάβει και να υλοποιήσει τα όνειρα των Ιταλών. Με την αυστηρή και αισθησιακή φωνή της σαγηνεύει του Ιταλούς και προωθεί τα καλώδιά μας.

Aurora Creative-Cables

Serena: Social Media Manager.

Ο Mark Zuckenberg την ξέρει προσωπικά και της ζητάει καθημερινά συμβουλές. Παίζει στα δάχτυλά της όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά. Θα την βρεις πάντα με ένα κινητό στο χέρι να ποστάρει ακατάπαυστα για την Creative-Cables. #yolo :-O xD

Serena Creative-Cables

Francesco: Φωτογράφος.

“Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν το πάθος μου, πιστεύω ότι αποτυπώνει με ακρίβεια την αυθεντικότητα και ειλικρίνεια την υφή ενός αντικειμένου.” Ο Francesco αποτυπώνει αμερόληπτα τα προϊόντα της Creative-Cables στις 2 διαστάσεις.

Francesco Creative-Cables

Marco: Web Developer.

Φήμες λένε ότι ο Marco γεννήθηκε με έναν Υπολογιστή στα χέρια. Πρώτη φορά βγήκε από το σπίτι του για να πάει στα γραφεία της Creative-Cables. Στο μυαλό του έχει απομνημονεύει όλο το Matrix. Μόνο τόσο ταλαντούχα άτομα θα μπορούσαν να απαρτίζουν την ομάδα της Creative-Cables.

Marco Creative-Cables

Ambra: Web Developer.

Poof!!! Ψιθυρίζει άμπρα κατάμπρα και δημιουργεί θαύματα. To αψεγάδιαστο design της Ιστοσελίδας μας είναι προϊόν της άνευ ορίων φαντασίας της.

Ambra Creative-Cables

Achille: Σύμβουλος Πωλήσεων.

“Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το αγοράσετε” αυτό είναι το catch frase του Achille. Πριν δέκα χρόνια το καταναλωτικό πνεύμα των Χριστουγέννων τον επισκέφθηκε και έτσι αποφάσισε να αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στις πωλήσεις.

Achille Creative-Cables

Alberto: Process Manager.

Είναι υπεύθυνος για όλα τα διαδικαστικά θέματα της Creative-Cables. Για να λέμε την Αλήθεια κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει αλλά μάλλον λειτουργεί.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Λογιστικά.

Εκείνη ελέγχει και καταγράφει τα πάντα. Καταφέρνει να βάλει τάξη σε ένα γραφείο γεμάτο από ακατάστατους δημιουργικούς ανθρώπους. Εκείνη καταχωρεί οποιοδήποτε έγγραφο με αστραπιαία ταχύτητα. .

Luciana Creative-Cables

Federico: Αποθηκάριος.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε η αποθήκη της Creative-Cables περιέχει μυριάδες διαφορετικά υλικά και αμέτρητα υφασμάτινα καλώδια. Δουλειά του Federico είναι να βάζει σε τάξη όλα αυτά τα αντικείμενα.

Federico Creative-Cables

Gianni: Αποθηκάριος.

Πολυμήχανος και αποφασιστικός, η παρατεταμένη επαφή με τα προϊόντα μας τον έχει μετασχηματίσει σε έναν σχεδιαστή μόδας αντάξιο των επωνύμων.

Gianni Creative-Cables

Alessandra: Συναρμολόγηση Υλικών

Πρώτα Πιάνει τα μαλλιά της για να μπορεί να δουλεύει αδιάκοπα, ψιθυρίζει αισθησιακά κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης περιγράφοντας τα βήματα που ακολουθεί. Ποτέ πριν η συναρμολόγηση φωτιστικών δεν ήταν τόσο σέξυ.

Alessandra Creative-Cables

Donato: Αποθηκάριος.

Η αποθήκη είναι μεγάλη υπόθεση γιαυτό χρειάζεται έναν άνθρωπο να οργανώνει και να διευθύνει τις διαδικασίες των υπολοίπων.

Donato Creative-Cables

Marco: Αποθηκάριος.

Ο Marco είναι πολύ σοβαρός. Συσκευάζει, πακετάρει και στέλνει παραγγελίες. Πραγματικά πολύ σοβαρός.

Marco Creative-Cables

Recently Viewed

No products

Μενού