https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BTCH

Tache βάση στήριξης για λαμπτήρα

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

28,90 €

- +

Δημιουργικό και μοντέρνο το πορτατίφ αυτό γεννήθηκε από τη συνάντηση μεταξύ του Tache του αυθεντικού λαμπτήρα που δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Fabrizio Alessio και της καλωδίωσης Snakebis. Το φωτιστικό Tache είναι εμπνευσμένο από ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του κόσμου του σχεδιασμού: το συνδετήρα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον William Middlebrook το 1899 του οποίου αναπαράγει την απλότητα και την κομψότητα.

Ο σχεδιαστής Fabrizio Alessio έφερε την ιδέα στο χώρο του φωτισμού: όπως ένα κλιπ χαρτιού σταθεροποιεί το χαρτί έτσι και η ελαφριά βάση Tache συγκρατεί και στηρίζει οποιαδήποτε λάμπα γλόμπο G125.

Η βάση στήριξης Tache αποτελείται από δύο βραχίοντες από σύρμα αλουμινίου ένα υφασμάτινο κάλυμμα στο χρώμα των καλωδίων μας και δύο κομψά ξύλινα πόδια. Το ύφασμα έχει διακοσμητικό σκοπό αλλά και προστατεύει την επιφάνεια του λαμπτήρα. Μία diy δημιουργική ιδέα φωτισμού: ολοκληρώστε τη βάση με μία καλωδίωση SnakeBis έτοιμη για χρήση με το αγαπημένο σας χρώμα καλωδίου και δημιουργήστε ένα custom made μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Tache ντουί με καλωδίωση Snakebis:
Βάση στήριγμα Tache από αλουμίνιο:
Διάμετρος: 0.6mm
Μήκος: 87mm
Ύψος: 240mm
Ξύλινα πόδια:

Διάμετρος: 15mm
Μήκος: 90mm
Τρύπα: 7.5mm

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - MaterialΞύλινο - Wood, Ύφασμα - Fabric, Αλουμινίου - Aluminium
Αποθήκευση σε PDF

11 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού