https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BIP44-E27-2

Ντουί Τοίχου ή οροφής για καπέλο E27 – IP44 Στεγανό

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

8,90 €

- +

Μικρό προϊόν με θεαματικά αποτελέσματα. Το ντουί Ε27 για καπέλο είναι ιδανικό για να φωτίσετε κάθε χώρο. Πατενταρισμένο από την Creative-Cables το προϊόν ξεχωρίζει για τις μικρές διαστάσεις του και το μοντέρνο στυλ που, συνδυασμένο με ένα καπέλο φωτιστικού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικές φωτεινές δημιουργίες. Δε χρειάζεται ροζέτα και το ντουί Ε27 μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε τοίχο ή οροφή.

Και το κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι η ειδική μεμβράνη που προστατεύει το εσωτερικό, αυτό το Ε27 ντουί είναι και για εξωτερική χρήση χάρη στη στεγανότητα IP44 - κάτω από στέγαστρο, στη βεράντα, στο αίθριο – ή στο μπάνιο κοντά ή πάνω από καθρέπτη.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Το προϊόν είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους: στην κουζίνα, στο χωλ, στο μπάνιο στην είσοδο ή το μπαλκόνι. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις το καθιστά ιδανικό για κάθε μικρό χώρο εσωτερικά ή εξωτερικά όπου οι περιορισμοί είναι ο χώρος.

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το ντουί Ε27?

Το ντουί Ε27 είναι από τα πιο κοινά στην αγορά. Αυτό το χρωστάμε στο ότι είναι φιλικό προς το χρήστη:αυτό που χρειάζεστε είναι μόνο μια λάμπα για να ανάψει! Ο λαμπτήρας παραμένει ασφαλής χάρη στο ότι βιδώνεται σταθερά στο ντουί, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τυχαίας πτώσης και ζημιάς.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του είναι η εντυπωσιακή ευελιξία του. Το ίδιο ντουί είναι συμβατό με διαφόρων ειδών λαμπτήρες που το κάνουν ιδανικό για χρήση σε διάφορες περιστάσεις. Έτσι, δε χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστά εξαρτήματα για κάθε λάμπα.

Το ντουί E27 είναι προσιτό και ευρέως διαδεδομένο εξάρτημα.

Τι σημαίνει η προστασία IP44 σε ένα ντουί;

Ο κωδικός καθορίζει τον βαθμό προστασίας του ντουί από τη λεπτή σκόνη και την υγρασία. Το πρώτο ψηφίο 4 δηλώνει ότι το ντουί προστατεύεται από στερεά αντικείμενα μεγαλύτερα από 1 mm, ενώ το δεύτερο ψηφίο 4 σημαίνει ότι προστατεύεται από πιτσιλιές νερού. Αυτό σημαίνει ότι ένα ντουί E27 με βαθμό προστασίας IP44 είναι κατάλληλο με χρήση σε εξωτερικούς χώρους αλλά δεν πρέπει να εκτίθεται απευθείας σε κακές καιρικές συνθήκες. Θα πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από ένα στέγαστρο, όπου θα αντέχει όλες τις αλλαγές υγρασίας και θερμοκρασίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Θερμοπλαστικό ντουί με ροδέλες και μεμβράνη PVC για καπέλο φωτιστικών.

  • E27 ντουί
  • Τάση 220-240V
  • Κλάση II
  • Βαθμός Προστασίας IP44
  • Διαστάσεις Ø 50 mm, ύψος 60 mm
  • Στηρίγματα καλωδίου για άκαμπτα και εύκαμπτα καλώδια πάχους 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE Πιστοποίηση

Οι βίδες και τα ούπα για τοποθέτηση στον τοίχο δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

"

 
Χαρακτηριστικά
Τύπος Προϊόντος - Product typeΝτουί για Καπέλα - Lamp holder for lampshade
Περιβάλλον - EnvironmentΕξωτερικού - Outdoor, Εσωτερικού - Indoor
Διακόπτης - SwitchΌχι - No
Βαθμός Προστασίας - Protection indexIP44
Υλικό - Materialθερμοπλαστικό - Thermoplastic
Ντουί - FittingE27
Αποθήκευση σε PDF

16 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού