Archet(To)

Η νέα βάση Archet(To) είναι η λύση για να δημιουργήσετε ένα κρεμαστό φωτιστικό όπου το θέλετε εσείς. Το όνομα προέρχεται από το σχήμα του (στα Ιταλικά archetto σημαίνει «μικρή αψίδα») αλλά και από την καταγωγή του: το (Το) αναφέρεται το Τορίνο, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η Creative-Cables. Η βάση Archet(To) ήταν ιδέα του Achille Novarino, και σχεδιάστηκε από το studio Albo Design, είναι 100% Made in Italy.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καλωδίωση!
Η βάση Archet(To) μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και γρήγορα χάρη στο κιτ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του. Για να το τοποθετήσετε δεν χρειάζεται καν να έχετε κοντά κάποια πρίζα, απλώς επιλέξτε μία καλωδίωση της Creative-Cables, όπως τις Snake ή SnakeBis στην αγαπημένη σας απόχρωση και ένα καπέλο φωτιστικού από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε.

Διαφάνεια και minimal στυλ
Το πιο εύκολο είναι να βρείτε μέρος για τη βάση Archet(To): χάρη στη λεπτή και διαφανή κατασκευή μπορείτε να την τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επιλέξτε καλωδίωση με ντουί με ροδέλες για να στηρίξετε κάποιο φωτιστικό καπέλο με διάμετρο έως και 70 cm.

Τόσο Εύκαμπτο
Η βάση Archet(To) λυγίζει αναλόγως του βάρους που κρεμάτε: με 100g βάρος κρατά το αρχικό της σχήμα και λυγίζει σε μεγαλύτερα βάρη. Το μέγιστο σημείο της είναι στα 3,375 kg.

Επιπλέον Αξεσουάρ
Για να τοποθετήσετε το Archet(to) σε έναν τοίχο, μπορεί να χρειαστείτε και τις ξύλινες βάσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό. Η βάση μπορεί να είναι στρογγυλή ή τετράγωνη με λαμάκι για βίδωμα στον τοίχο, φτιαγμένη από φυσικό ξύλο. Μπορείτε αν θέλετε να περάσετε με λούστρο το ξύλο ή και να το βάψετε στο χρώμα που θέλετε, για μία ακόμη πιο custom κατασκευή.

Δημιουργήθηκε στις 2018-12-21 Νέα Προϊόντα

Μενού