Το νερό ήταν κάτι που πάντα εμπόδιζε την εγκατάσταση φωτισμού. Όχι πλεον. Δημιούργησε τον εξωτερικό φωτισμό με την εγκυημένη ποιότητα της Creative-Cables.

Γιατί να επιλέξετε την EIVA?

Αντοχη σε νερο και βροχη

Η καρδιά των EIVA είναι το πρώτο παγκόσμια E27 IP65 ντουί για λαμπτήρες: χάρη στο εσωτερικό τζελ που διαθέτει έχει πλήρη στεγανότητα σε νερό και βροχή.

Σχεδιασμενο για εξωτερικους χωρους

Το πρώτο EIVA σύστημα φωτισμού είναι σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και πατενταρισμένο από την Creative-Cables και επιτρέπει να φωτίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους, τον κήπο, την βεράντα ή την ταράτσα σας, και τον εξωτερικό χώρο ενός ξενοδοχείου ή εστιατόριου.

100% customisable

Μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά εξαρτήματα για τον εξωτερικό φωτισμό ή ζητήστε μας να το συναρμολογήσουμε εμείς για εσάς και να το παραλάβετε έτοιμο. Κάθε στοιχείο μπορεί επιλεχθεί, αλλάξει, σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες της διακόσμης.

Fermaluce EIVA

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Χάρη στα φωτιστικα EIVA μπορείς να φωτίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους με ποιοτικα προϊοντα Made in Italy αντοχής σε νερό και βροχή. Κάθε εξάρτημα του φωτιστικού είναι φτιαγμένο από μαλακή σιλικόνη για στεγανότητα και επιλογή χρωμάτων. Άλλαξε το μήκος του καλωδίου, των εξαρτημάτων και δώσε στους συνδυασμούς σου ένα προσωπικό στοιχείο.

Διαθέσιμα μοντέλα:
  • Φορητό Φωτιστικό με φις για εξωτερικό χώρο, γνωστό και ως Snake, διαθέσιμο σε Παστελ ή Κλασσικά Χρώματα, με σκέτη λάμπα ή με καπέλο που μπορείτε να προσομοιώσετε στον CONFIGURATOR
  • Λάμπες Τοίχου, τα Fermaluce από τις Παστελ ή Κλασσικές Επιλογές, με εμφανή λάμπα ή με καπέλο. Ιδανικά για Εύχρηστες λύσεις φωτισμού όπως ένα μπαλκόνι ή το μπάνιο.
  • Μονόφωτα κρεμαστά φωτιστικά από τα Παστελ ή τα Κλασσικά χρώματα, εμφανή λάμπα ή καπέλο. Κάθε εκδοχή μπορεί να αγοραστεί με το στήριγμα καλωδίου,έτσι ώστε να τοποθετήσετε το φωτιστικό σας όπου ονειρεύεστε.

Ροζέτα Οροφής ή Πρίζα?

Για να ξεκινήσετε πρέπει να αποφασίσετε εάν θα χρειαστείτε ροζέτα οροφής ή φις για την πρίζα. Με τα EIVA IP65 ροζέτες σιλικόνης μπορείτε να δημιουργήσετε στεγανά κρεμαστά, γιρλάντες ή φωτιστικά τοίχου. Και με το στεγανό φις IP44, μπορείς να δημιουργήσετε τις λάμπες σας τοποθετώντας απλά στην πρίζα.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΤΟΥΙ

Φτιαγμένο από λευκό ή μαύρο θερμοπλαστικό, το EIVA 1 or 2-way ντουί είναι στεγανό: μπορεί να συνδυαστεί και με εμφανής λάμπες και με καπέλα με υποδοχή για E27. Στην εκδοχή του μονόφωτου μπορείτε να διαλέξετε σκέτο λευκό ή μαύρο ή με το κάλυμμα σιλικόνης για περισσότερες επιλογές χρωμάτων.

ΣΥΝΔΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

Εάν θα ήθελες να φωτίσεις αρκετά σημεία στο χώρο σου, το EIVA 3 σου δίνει το πλεονέκτημα αυτό, με το IP65 T-joint για 100% στεγανή εγκατάσταση για τη φωτεινή διακόσμηση. Δημιούργησε τη γιρλάντα που επιθυμείς: αφού διαλέξεις τις αποστάσεις μεταξύ τους και τις λάμπες που θα τοποθετήσεις.

Κυτιο Σύνδεσης 3 καλωδίων Eiva-3

ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΛΩΔΙΟ

Το καλώδιο εξωτερικού χώρου Creative Cable είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διακοσμήσετε τους εξωτερικούς σας χώρους με αντοχή στο νερο και τη βροχή. Επιλέξτε τα διάφορα φινιρίσματα σε ραιγιιον μετάξι ή βαμβάκι ή κάτι πιο ιδιαίτερο και φυσικό όπως η τριχιά για να δώσετε το στυλ που επιθυμείτε.

Εμπνέομαι

Στεγανό Ντουί EIVA PASTEL

Κυτιο Σύνδεσης 3 καλωδίων Eiva-3

Φωτιστικό Εξωτερικού Χώρου Snake Eiva

EIVA PASTEL

EIVA ELEGANT

Fermaluce EIVA


Μενού