Γραμμικά Συστήματα S14d με λινέστρα LED λάμπα

Οι γραμμικοί λαμπτήρες LED S14 είναι ιδανικοί για τοποθέτηση σε τοίχο, για δημιουργία συνδυασμών για φωτιστικα τοίχου ή ως λαμπτήρες μπάνιου και εξωτερικού χώρου. Χάρη στις αποκλειστικές λύσεις της Creative-Cables, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως κρεμαστά φωτιστικά, αυξάνοντας τις δυνατότητες χρήσης τους και δημιουργώντας πρωτότυπες και δημιουργικές συνθέσεις.

Τοίχου και οροφής Φωτιστικά Esse 14

Καμπύλες, μικρές και προσανατολισμένες στο design, μπορείτε να δώσετε σχήμα στις δημιουργίες σας χωρίς να ανησυχείτε πως θα τοποθετηθούν στο χώρο. Δεν απαιτείτε ροζέτα κατευθείαν βιδώνονται στον τοίχο. Μια αποκλειστική δημιουργία Creative-Cables, σχεδιασμένη να αντέχει στην υγρασία χάρη στην πιστοποίηση IP44 όταν συνδυάζεται με γραμμικούς λαμπτήρες LED 30 ή 50 cm.

Φωτιστικό esse14 για Spostaluce

Το ειδικό κιτ Spostaluce esse14 με εφαρμογή λαμπτήρα S14d είναι μια βάση φωτιστικού που δημιουργήθηκε για κάθε λάτρη του σχεδιασμού φωτός που θέλει να προσθέσει αυτούς τους μοντέρνους αλλά κομψούς λαμπτήρες σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού ή του χώρου εργασίας τους.

Βάση Esse14 για κρεμαστά φωτιστικά με Ντουί S14d Linestra

Το ντουί esse14 είναι ιδανικό για τους λάτρεις του γραμμικού φωτισμού και του μίνιμαλ στυλ, καθώς ανοίγει το δρόμο για αμέτρητους συνδυασμούς σε κρεμαστά φωτιστικά με γραμμικές λάμπες LED.

ΕΤΟΙΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Χτίστε καταβάσεις πάνω από την κουζίνα, φωτίστε εικόνες και καθρέφτες, δώστε ρυθμό διαδρόμου, δημιουργήστε περίπλοκες αναρτημένες συνθέσεις και πολλά άλλα με ολόκληρους λαμπτήρες, οι οποίοι είναι πλήρως εξοπλισμένοι και έτοιμοι για εγκατάσταση.

SPOSTALUCE

Φέρτε φως στην πιο σκοτεινή σας γωνιά με ατελείωτους συνδυασμούς Spostaluce esse14. Επιλέξτε από τις έτοιμες προς χρήση επιλογές μας ή δημιουργήστε μια λάμπα που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σας με τον προσομοιωτή μας.

ΚΡΕΜΑΣΤΑ

Αέρινο, αβίαστο, κομψό. Το φωτιστικό Creative-Cables esse14 θα στολίσει κάθε δωμάτιο με ένα εκθαμβωτικό φως. Επιλέξτε την έκδοση που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας!

FERMALUCE

Ιδανικό για φωτισμό λεπτομερειών ή δημιουργία των δικών σας φωτιστικών με ιδιαίτερες συνθέσεις. Είναι τέλειο για χρήση σε όλους τους χώρους, όπου υπάρχει κίνδυνος υγρασίας, χάρη στην αδιάβροχη μεμβράνη του που του δίνει βαθμολογία αντοχής IP44.

Γραμμικά LED bulbs

Οι λάμπες μας δεν θα ήταν τόσο ελκυστικές και αναγνωρίσιμες χωρίς τη σειρά γραμμικών λαμπτήρων της Creative Cables. Χάρη στην τεχνολογία LED που εξοικονομεί ενέργεια και μεγάλη διάρκεια ζωής, φέρνοντας μια μινιμαλιστική αλλά αριστοκρατική πινελιά στο περιβάλλον σας.

Χαρακτηρίζονται από το απαλό φως και το κυλινδρικό τους σχήμα. διατίθενται σε τέσσερα φινιρίσματα (διαφανές, μελί, γκρι φυμέ και οπαλ γαλακτερό) και τρία μεγέθη από 30 cm έως 1μ μήκος. Έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης (dimmable) 

Πως να τοποθετήσεις το S14

Προσομείωσε το σύστημα S14

Κάποια παραδείγματα πως θα ξεκινήσεις

Κρεμαστό Γραμμικό Φωτιστικό Esse14 με ντουί S14d

Βάση Spostaluce με ντουί esse14 S14d

Βάση για Τοίχο ή Οροφή Esse14 Ντουί S14d Linestr

Fermaluce


Μενού