ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Πώς να φωτίσεις τον κήπο

Χωρις να δίνεις σημασία στο πόσο μεγάλος είναι ο κήπος σου μπορείς να τον φωτίσεις εύκολα και γρήγορα. Πως? Με τα Creative-cables εξωτερικού χώρου!

Μαζί με εμάς μπορείς:

  • να φτιάξεις  μια πλήρως custom σύνθεση εξωτερικού χώρου με τα EIVA, μια πατενταρισμένη λύση αποκλειστικά από την Creative Cables . Τα εξαρτήματα IP65 rating (ροζέτα , ντουί και σύνδεσμος T-joint) θα προστατέψουν την κατασκευή από την έκθεση στο νερό και τη βροχή όποια σύνθεση και αν κάνετε!

  • Δημιουργήστε εύκολα μια αποσπώμενη σύνθεση με το LUMET, ένα πλήρως προσαρμοζόμενο IP44-rated σύστημα γιρλάντας. Μπορείς να επιλέξεις χρώματα και αποστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

- ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣ -

Πώς να φωτίσεις τη βεράντα σου

Θέλετε να φωτίσετε την γιρλάντα σας με έναν όμορφο και ατμοσφαιρικό τρόπο έτσι ώστε να είναι φωτεινή αλλα και ασφαλή?

Εάν ναι τότε τα EIVA φωτιστικά, είναι ακριβώς αυτά που ψάχνεις:

  • Με τα φωτιστικά τοίχου μπορείς να φωτίσεις την είσοδο, κάθε πόρτα εισόδου ή της βεράντας με ευκολία και υπέροχο αποτέλεσμα. Ότι χρειαστείς θα το βρεις στα εξαρτήματα και στα φωτιστικά τοίχου εξωτερικού χώρου!

  • Με κρεμαστά φωτιστικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε του τοίχου είτε της οροφής την παροχή για να φωτίσετε είσοδο αλλα και βεράντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μαζί με τα αποκεντρωμένα κρεμαστά μπορείς να αφήσεις το φως να κρεμαστεί σε ότι ύψος χρειάζεται!

  • Με τα φωτιστικά πρίζας, τα Snake EIVA, μπορείς να δημιουργήσεις ή να μετακινήσεις το φως εκεί που πραγματικά χρειάζεσαι με το φις IP44 rating. Είναι ιδανικά για τα σπίτια που θέλουν συνεχή ανακαίνιση ή για εξοχικά που μετακινούμε τα έπιπλα συχνά. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείς να τα προσομοιώσεις με όποιο τρόπο θέλεις!!

- ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣ -

Πώς να φωτίσεις την ταράτσα

Έχεις ένα υπαίθριο, ένα μεγάλο μπαλκόνι ή μια ταράτσα? Μπορείς εύκολα πλεον να τα φωτίσεις με τα συστήματα της Creative-Cables.

Εδώ είναι 4 ερωτήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις τη λύση που ζητάς:

  1. Ψάχνεις για κάτι μόνιμο ή κάτι που θα μετακινείται συχνά? Χάρη στις γιρλάντες LUMET με πρίζα  ή τα EIVA snakes είναι τέλεια για να τα μετακινείς όποτε το θελήσεις. Για να εκμεταλευτείς μια παροχή στον τοίχο μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια από τις ροζέτες σιλικόνης εξωτερικού χώρου.

  2. Χρειάζεσαι ένα ή περισσότερα σημεία παροχής φωτισμού? Με τα EIVA εξαρτήματα μπορείς να φωτίσεις ένα ή περισσότερα σημεία κάνοντας το χώρο σου ζεστό και ατμοσφαιρικό όπως το θέλεις.

  3. Τι τύπου παροχές έχει ο χώρο σου?Εάν θέλεις ένα φωτιστικό σήμειο μπορείς να φτιάξεις το κρεμαστό που χρειάζεσαι ή να τα ενώσεις όλα μαζί για πολλές φωτεινές πηγές αλλιώς μπορείς να χρησιμοοιήσεις όλα τα σημεία ανεξάρτηματα για το φωτισμό του χώρου σου!

  4. Από πού να αρχίσω? Με τα συστήματα EIVA μπορείς να ξεκινήσεις το φωτιστικό σου από μια πρίζα ή από μια παροχή στον τοίχο. Ακόμη και αν η παροχή δεν είναι εκει που χρειάζεσαι μπορείς να τη μετακινήσεις με τα στηρίγματα καλωδίου.

- ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣ -

Βρες τα EIVA και LUMET ακόμη και αν εισαι offline!


Μενού