Τα αυθεντικά καλώδια Creative-Cables

“Καποιο τα ονομάζουν καλώδια με ύφασμα, κάποιοι καλυμμένα με σχοινι, ενώ άλλοι απλά χρωματιστά καλώδια. Αλλά τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια το όνομα τους είναι ένα: Creative Cables.

Τι κάνει τόσο ξεχωριστη την Creative Cables?

Κατασκευάζονται 100% στην Ιταλία

Από την βιομηχανικη παραγωγή των PVC στην τέχνη της ύφανσης που δημιουργεί όλα αυτά τα λινά υφάσματα όλα τα εξαρτήματα της Creative-Cables είναι Made in Italy. Περιελαμβανόμενο και το σχεδιαμό, φυσικά!.

Ποιότητα

πρώτα και ακόμη παραπέρα!. Τα Καλώδια μας συμβατά με τα πιο υψηλά στανταρ HAR και UL κανονισμούς, είναι πάντα up to date. Τα νήματα έρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές κλωστουφαντουργίας στην ΙΤΑΛΙΑ.

Ευκαμπτα

τα PVC καλώδια μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι εύκαμπτα για να δημιουργούν τα σχέδια που χρειάζεστε χωρις καμία αστοχία. Όλοκληρο το προϊόν είναι κατασκευασμένο και εγγυημένο από την Creative Cables.

Οι επιλογές

μας, όπου μας κάνει πρώτους στον καταλογο των υφασμάτινων καλωδίων. Διαφορετικά υφάσματα, υφές , σχέδια, πλέξεις αλλα και διατομές καλωδίων που κάνουν τόσο ξεχωριστό κάθε στυλ και ύφος. Καθώς και τα Marlene καλώδια με τον πιο ιδαίτερο σχεδιασμό τους

Τι καλώδιο... το πιο όμορφο!

Από το 2012 έχουμε ένα στόχο: να δώσουμε στο απλό καλώδιο ένα ιδιαίτερο στυλ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Τα (θρυλικα) ηλεκτρολογικά μας καλώδια έχουν χρώματα. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, υφές λινό ραιγιόν μετάξι, γιούτα , βαμβάκι. Σε διάφορα σχέδια στρόγγυλα ή στριφτά ακόμη και σε τριχιές μεγάλες διατομής.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΧΟΙΝΙΑ

Ψαχνεις για τα κλασσικά ναυτικά σχοινιά, αλλα δεν είναι μόνο αυτό που θα βρεις εδώ. 3 μεγέθη , 16, 24 και 30 mm, τ ακαλώδια είναι εύκαμπτα 0,75mm και διατίθενται σε λινα, γιούτα αλλα και ρεγιον μετάξι σε διάφορα χρώματα.

Corde 3XL

Corde 3XL, câble électrique 3x0,75. Revêtement en jute brute.

Cordon tressé en jute et coton brut blanc 2XL

Corde 2XL, câble électrique 3x0,75. Revêtement en tissu lucide Bernadotte.

Cordon tressé en jute 2XL

ΠΛΑΚΕ καλωδια Γιρλάντας

Απίστευτη γοητεία και διαχρονικότητα. Είναι πλακέ και έχουν χρώμα, ιδανικά για εξωτερικό χώρο δημιουργώντας γιρλάντας αλλα και συνδυάζοντας τα με τα FILE συστήματα για εσωτερικές συνθέσεις φωτισμού. Διάλεξε χρώμα, εξαρτήματα, λάμπες και το φωτιστικό σου είναι έτοιμο!

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

Electric cable for String Lights

ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Αυτά τα καλώδια σχεδιάστηκαν για να αντέχουν στις εωτερικές συνθήκες βροχή ή ομίχλη ακόμη και κατακλυσμός και χιονια. Αντοχη από -25° στους + 60°. Διαθέσιμα σε 7 χρώματα αλλα και σε τριχιά για μοναδικές φωτιστικές συνθέσεις εξωτερικού χώρου.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Τώρα μπορείτε να διαλέξετε καλώδια εγκατάστασης σε 3χ1,5 και 2χ1 για εξωτερικές εγκαταστάσεις και επεκτάσεις .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Μέσα από τη δική σας δημιουργήκότητα και τις ζητήσεις κάθε μέρα σχεδον προκύπτουν νέοι σχεδιασμοί και απαιτήσεις κάνοντας μας ακόμη πιο δημιουργικούς με λύσεις για κάθε χώρο. Το αποτέλεσμα? Τα reative Tubes, που λύνουν πολλά προβλήματα εξωτερικής εγκαταστασης αλλα και τα Creative Flex, ένα εύκαμπτο καλώδιο που δημιουργεί μοναδικά φωτιστικά.


Μενού