https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPDECLF4

Κρεμαστό φωτιστικό εξωτερικού χώρου EIVA για καπέλο με 5μ υφασμάτινο καλώδιο, ροζέτα και ντουί σιλικόνης IP65 αντοχής σε νερό

personalizza Customise
EIVA

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

76,60 €

- +

Ένα μίνιμαλ φωτιστικό για διακόσμηση και φωτισμό στον εξωτερικό σας χώρο!

Αυτό το κρεμαστό φωτιστικό φτιαγμένο με ντουί και ροζέτα από σιλικόνη της σειράς EIVA : υψηλής ποιότητας υλικά IP65 βαθμός προστασίας, αντοχή σε νερό και βροχή, σχεδιασμένο και πατενταρισμένο από την Creative-Cables.
Με μίνιμαλ αισθητική η μεγάλη διάσταση του dibond Ellepì καπέλου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μιας μοντέρνας αισθητικής . Διαλέξτε το φινίρισμα του φωτιστικού που σας ταιριάζει: αλουμίνιου με βιομηχανικό στυλ, μαύρο ή λευκό γι αυτους που ψάχνουν τη λιτότητα - χρησιμοποιώντας ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα - ή ένα vintage αποτέλεσμα με χαλκό ή χρυσό στο εσωτερικό του φωτιστικού και στην τελική μπορείτε να το αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε με κάτι διαφορετικό.

Η ροζέτα του φωτιστικού μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στην οροφή, επιτρέποντας κάθε δυνατή σύνδεση με το σημείο που βρίσκεται η παροχή, ενώ το στήριγμα καλωδίου που περιέχεται σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κρεμαστό φωτιστικό στο σημείο που το φανταζόσασταν.

Το φωτιστικό είναι έτοιμο προς τοποθέτηση και μπορείτε να το αγοράσετε με ή χωρίς λάμπα: επιλέξαμε λάμπα G125 bulb με νήματα και διαφανές γυαλί,αλλά αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 200 LED λάμπες διαθέσιμες στον κατάλογό μας.

Όλα τα Creative- Cables προϊόντα κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Ιταλία με EC ελεγμένο και πιστοποιημένο βάσει αυστηρών μέτρων στο εργαστήριό μας:ακόμη ένας λόγος για να διαλέξετε την Creative-Cables.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ντουί EIVA είναι σχεδιασμένο και ελεγμένο με λάμπες Ε27 με γυαλί σχημάτων A60, ST64, G95 and G125 που μπορούν να εγγυηθούν την IP65 προστασία.
Το εύρος των λαμπτήρων βρίσκεται υπό συνεχόμενο έλεγχο και ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο.

Όλα τα Creative- Cables προϊόντα κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στην Ιταλία με EC ελεγμένο και πιστοποιημένο βάσει αυστηρών μέτρων στο εργαστήριό μας:ακόμη ένας λόγος για να διαλέξετε την Creative-Cables.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Κρεμαστή λάμπα Εξωτερικού χώρου αποτελείται από:
500 cm καλώδιο 2x1.00 στεγανό IP65 για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο σε χρώμα επιλογής
1 μαλακή, σιλικόνης IP65 ροζέτα σε χρώμα επιλογής
1 EIVA E27 IP65 ντουί με ροδέλες
1 στήριγμα καλωδίου για τοίχο/οροφή

.

Made in Italy

 
Χαρακτηριστικά
MoodColorful, Modern
Συστήματα - SystemEIVA
Βαθμός Προστασίας - Protection indexIP65
Υλικό - MaterialΣιλικόνης - Silicone
Ντουί - FittingE27
Λαμπτήρας - Light bulbΌχι - No
Lampshade - ΚαπέλοΓια Καπέλο - For lampshade
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού