https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPDEVTG1

Κρεμαστό Φωτιστικό Εξωτερικού Χώρου EIVA με καπέλο, 5m υφασμάτινο καλώδιο, ροζέτα, στήριγμα καλωδίου και στεγανό ντουί IP65

personalizza Customise
EIVA

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

114,80 €

- +

Ψάχνετε μία λύση φωτισμού για το μπαλκόνι; Ή ένα διαφορετικό φωτιστικό για τον κήπο; Με τις νέες συνθέσεις φωτισμού EIVA επιτέλους μπορείτε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπα diy στεγανά αδιάβροχα φωτιστικά με κομψό design και όμορφα χρώματα!

Αυτό το στεγανό φωτιστικό είναι έτοιμο για τοποθέτηση με καπέλο φωτιστικού, ροζέτα, υφασμάτινο καλώδιο και ντουί από τη σειρά EIVA: εξαρτήματα φωτισμού υψηλής ποιότητας με βαθμό προστασίας IP65 που τα καθιστά ανθετικά στο νερό και τις εξωτερικές συνθήκες. Το φωτιστικό ολοκληρώνεται με τη μεταλλική καμπάνα Harbour για ένα μοντέρνο και διαχρονικό design.

Δημιουργήστε ένα κομψό και σύγχρονο στυλ στον εξωτερικό σας χώρο φωτίζοντας το μπαλκόνι, την πέργκολα, την ταράτσα, την αυλή. Χάρη στο μήκος του καλωδίου, η ροζέτα μπορεί να τοποθετηθεί στην παροχή του ρεύματος και το καλώδιο να στηριχθεί με το στήριγμα καλωδίου που περιέχεται στο φωτιστικό. Έτσι μπορείτε να φωτίσετε το σημείο που θέλετε ακόμη και αν η παροχή δεν είναι ακριβώς από πάνω.

Το κρεμαστό φωτιστικό είναι έτοιμο για τοποθέτηση και μπορείτε να το αγοράσετε με ή χωρίς το διακοσμητικό λαμπτήρα: η πρότασή μας είναι λάμπα LED γλόμπος G125 με διαφανές γυαλί και ίσιο νήμα. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και έναν άλλον λαμπτήρα από τη μεγάλη συλλογή μας.

Όλα τα φωτιστικά της Creative-Cables σχεδιάζονται και συναρμολογούνται με ιταλικά πρότυπα και πιστοποιήσεις CE, συμμορφώνονται με τους πιο αυστηρούς ευρωπαίκούς κανονισμούς ασφαλείας: ένας ακόμη λόγος για να επιλέξετε την ποιότητα Creative-Cables.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Φωτιστικό Εξωτερικού Χώρου Στεγανό, αποτελείται από:
500 cm από καλώδιο 2x1.00 εξωτερικού χώρου IP65 στο χρώμα της επιλογής σας
1 ροζέτα σιλικόνης EIVA εξωτερικού χώρου IP65
1 στεγανό ντουί EIVA E27 IP65
1 κάλυμμα σιλικόνης για ντουί στο χρώμα της επιλογής σας
1 στήριγμα καλωδίου
1 μεταλλικό καπέλο φωτιστικού καμπάνα Harbour Φ380mm H200mm στο χρώμα της επιλογής σας

Λαμπτήρας [Κωδ. CBL700143] LED, ST64, διαφανές γυαλί, ίσιο νήμα, E27, Ø 64 mm H 145 mm, 220/240V, 5W, Ενεργειακή Κλάση A, 2200 K, 280 Lm, Dimmable

Made in Italy

 
Χαρακτηριστικά
MoodIndustrial
Συστήματα - SystemEIVA
Βαθμός Προστασίας - Protection indexIP65
Υλικό - MaterialΜεταλικά - Metal
Ντουί - FittingE27
Λαμπτήρας - Light bulbΝαι - Yes, Όχι - No
Dimmable - DimmableΝΑΙ - Yes
Lampshade - ΚαπέλοΜε Καπέλο - With lampshade
Εύρος Φωτισμού - Light rangeΆμεσο - Direct
Έξυπνο - SmartΌχι - No
Γωνία Δέσμης - Opening Beam180°
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature2200°K
Φωτεινότητα - Lumen280 Lm
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού