https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BK2SPOTME14

Σωληνωτό Καπέλο Σποτ Μεταλλικό Tub-E14 διπλό

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

35,40 €

- +

Το Tub-E14 δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους λάτρεις των spotlights : ένα φωτιστικό για όλους τους χώρους, εύκολη τοποθέτηση και εφαρμογή.
Με την επιλογή του διπλού σποτ τα χρώματα και οι συνθέσεις αυξάνονται έτσι ώστε να πετύχετε το ιδανικό. Μπορείτε να κάνετε συνθέσεις για πολύφωτα κρεμαστά με πολλαπλά Tub-E14 για υπέροχο αποτέλεσμα φωτισμού σε τραπεζαρίες ή νησίδες κουζίνας.

Τα σποτ Tub-E14 συνδέονται με έναν ειδικό σύνδεσμο. Τα πολύπλευρα Tub-E14, δημιουργούν την ατμόσφαιρα που ζητάτε στο χώρο. Μήπως σκέφτεστε να συνδέσετε και τρίτο Tub E14? Φυσικά και γίνεται! Με το σύνδεσμο για τα σποτ tub-E14, συνδέετε όσα φωτιστικά θέλετε για να έχετε το φωτιστικό της αρεσκείας σου όπως ακριβώς το θέλετε!

Τα φινιρίσματα του φωτιστικού είναι σε ματ μέταλλο, χαλκό, μπρονζέ ή νίκελ, σε συνδυασμό με λευκό ή μαύρο. Οι αντανακλαστικές ιδιότητες του μετάλλου δίνουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα φωτιστικά. Ολοκληρωμένο με διπλή ροδέλα E14 για να συγκρατεί τα 2 φωτιστικά, ροζέτα με 1 τρύπα και υφασμάτινο καλώδιο, αυτό το φωτιστικό θα κλέψει την παράσταση!

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διπλό Tub-E14 Σποτ
Διάμετρος: 60 mm
Ύψος: 306 mm (153 mm το καθέ σποτ)
Εσωτερική Διάμετρος: 56 mm
1 ντουί Ε14 με διπλή ροδέλα
Τάση: 250 Vac.
Σύνδεση: Σύνδεση με οποιοδήποτε καλώδιο εύκαμπτο ή μη τύπου 0.50 to 2.50 mm².
Μαστός: με πάσα ντίζα M10x1.
Πιστοποιητικά: EC - IMQ.

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - MaterialΜεταλικά - Metal
Ντουί - FittingE14
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού