Φωτιστικό Αράχνη με 6 κρεμαστές λάμπες, ροζέτα και ντουί μεταλλικό μαύρο, κόκκινο υφασμάτινο καλώδιο RM09. Made in Italy

Νέο προϊόν

Η αράχνη με το κόκκινο καλώδιο και τα μαύρα εξαρτήματα είναι ιδανική για τους λάτρεις των ζεστών χρωμάτων και μοντέρνων χώρων: θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Δημιουργήστε το φωτιστικό Αράχνη, τη μεγάλη επιτυχία της Creative-Cables ανάλογα με τις προτιμήσεις σας: επιλέτε από κωνικά ή πλακέ στηρίγματα καλωδίου, και αν θέλετε μεταλικούς γάντζους ή στηρίγματα οροφής. Επιλέξτε αν θέλετε το DIY kit ως μεμονωμένα εξαρτήματα ή αν το θέλετε συναρμολογημένο.
Κάθε ένα από τα 5 κομμάτια καλωδίου έχει μήκος 4 μέτρων ώστε να μπορεί να ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο. Οι συνδέσεις στη ροζέτα είναι έτοιμες αλλά όχι συνδεδεμένες τελείως, ώστε να μπορέσει ο ηλεκτρολόγος να κάνει τις τελικές συνδέσεις.
Η Αράχνη περιλαμβάνει όσα χρειάζεστε για την εγκατάστασή του φωτιστικό. Τα ντουί που συμπεριλαμβάνονται είναι Ε27, ώστε να μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές σε λάμπες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! H λάμπήρες δεν συμπεριλαμβάνονται, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα με διακοσμητικές λάμπες στην κατηγορία "Διακοσμητικοί Λαμπτήρες" στο αρχικό μενού.

Το Spider παράγεται και κατασκευάζεται στην Ιταλία. Έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE μέσα από εργοστασιακές δοκιμές και εγγυάται για την ποιότητά του!

Περισσότερες λεπτομέρειες

79,50 €

διαθέσιμος

- +

 
Περιγραφή

Η Αράχνη με τις 5 απολήξεις καλωδίου αποτελείται από:
1 μαύρη μεταλλική ροζέτα, διαμέτρου 120 mm με 5 τρύπες.
5 E27 ντουί θερμοπλαστικά υλικού πιστοποιημένου με ENEC-IMQ με μαύρο μεταλλικό κάλυμα. Μέγιστη κατανάλωση 105W για κάθε ντουί.
5 κομμάτια καλωδίου H03VVF 2x0,75 πιστοποιημένου με IMQ-HAR.
10 κωνικά ή πλακέ στηρίγματα καλωδίου, πιστοποιημένα CE.
2 κλέμες WAGO με 5 πόλους και 1 κλέμα WAGO με 2 πόλους, και οι δύο πιστοποιημένες με κανονισμούς EN 60998.
Ανάλογα από την επιλογή σας συμπεριλαμβάνονται 5 γάντζοι οροφής ή μαύρα στηρίγματα τοίχου.

Στην περίπτωση που προτιμήσετε την συναρμολογημένη εκδοχή του Spider, ανάλογα με την επιλογή, σας παρέχουμε 5 συναρμολογημένα κρεμαστά φωτιστικά που αποτελούνται απο 4 μέτρα κόκκινο υφασμάτινο καλώδιο H03VVF 2x0,75 με πιστοποίηση IMQ-HAR συνδεδεμένα σε θερμοπλαστικό ντουί με μεταλλικό κάλλυμα.

Ηλεκτρολόγος ή κάποιο άτομο με ειδικές γνώσεις θα πρέπει να είναι αρμόδιος για τις εσωτερικές συνδέσεις της ροζέτας, χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα υλικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! H λάμπήρες δεν συμπεριλαμβάνονται, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα με διακοσμητικές λάμπες στην κατηγορία "Διακοσμητικοί Λαμπτήρες" στο αρχικό μενού.

 
Χαρακτηριστικά
Ντουί - FittingE27
καλώδιο Υφάσματος - Cable FabricΡαιγιον Μετάξι - Rayon
Υλικό - MaterialΜεταλικά - Metal
καλώδιο στυλ - Cable StyleΣτρόγγυλο - Round
Δαχτυλίδι - FerruleΌχι - No
στοιχεία χρώματος - Components colorΜαύρο - Black

Αξεσουάρ

23 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού