https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables NG20RM09

Creative-Tube Σωλήνας εύκαμπτος, κόκκινο υφασμάτινο κάλυμμα RM09, διάμετρος 20 mm για καλώδιο

NG20RM09

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

5,90 €

- +

Οι σωλήνες Creative-Tube είναι πολύ περισσότερο από ένας σωλήνας καλυμμένος από ύφασμα!
Χάρη στα μεταλλικά νήματα που υπάρχουν κατά μήκος του, ο σωλήνας Creative-Tube μπορεί να διαμορφωθεί και να κρατήσει όποιο σχήμα του δώσετε. Το μόνο όριο στις εφαρμογές και χρήσεις των σωλήνων Creative-Tube είναι η φαντασία σας!

Σε διάμετρο 20 mm και με κόκκινο υφασμάτινο κάλυμμα, ο σωλήνας Creative-Tube είναι ιδανικός για να ξεφορτωθείτε τους άσχημους πλαστικούς ή μεταλλικούς σωλήνες στον εργασιακό ή οικιακό σας χώρος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζωγραφίσετε στους τοίχους και τα ταβάνια με ένα συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που επιθυμείτε.
Χάρη στη μοναδική ποικιλία από εξαρτήματα της Creative-Cables, μπορείτε να συνδέσετε τους σωλήνες Creative-Tubes σε κουτί διακλαδώσεως και να δημιουργήσετε ένα όμορφο αισθητικά ηλεκτρικό δίκτυο, αντί να το κρύβετε.< p>

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνες Creative-Tubes για τοίχους σε εξωτερικούς χώρους. Το εσωτερικό υλικό συμμορφώνεται με CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Classification 3321 και είναι πιστοποιημένο με IMQ.

Ο σωλήνας Creative-Tube πωλείτε με το μέτρο, περισσότερα μέτρα μπορούν να παραδοθούν σε εσάς σε ένα κομμάτι έως 50 μέτρων.

Δεν βρίσκετε το χρώμα Creative-Tube που επιθυμείτε; Επικοινωνήστε μαζί μας και ίσως μπορούμε να το φτιάξουμε για εσάς!

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Ταξινόμηση No: 3321
Αντίσταση σε σύνθλιψη: >750N on 5 cm στους 20°C
Αντοχή σε κραδασμούς: (-15°C) ασκώντας μάζα 2 kg με σφυρί
Θερμοκρασία: από -5°C έως +60°C
Αντίσταση σε φλόγα: Αυτό-σβηνόμενο VO
Διηλεκτρική αντοχή: <2000V at 50Hz
Μονωτική Αντίσταση: >100 mega ohm
Διάμετρος: 20 mm
Χρώμα: Κόκκινο RM09

Σύμφωνα με το CEI 64-8 standard, για νa βγάλετε το καλώδιο, η μέγιστη ωφέλιμη διατομή των καλωδίων μέσα στο σωλήνα Creative-Tube μπορεί να είναι 10 mm για έναν σωλήνα μήκους μέχρι 10 m. Από 10 m έως και 20 m, το μέγιστο πάχος θα είναι 9 mm.

Βάσει του σχήματος του σωλήνα Creative-Tube, αφότου τοποθετηθεί είναι απαραίτητο να κόψετε τα κομμάτια από μεταλλικό καλώδιο που θα προεξέχουν από το άκρο του σωλήνα, πριν εγκαταστήσετε τα εξαρτήματα για να τον συνδέσετε στο κουτί διακλαδώσεως.

 
Χαρακτηριστικά
Υφάσματος - FabricΡαιγιον Μετάξι - Rayon
κύριο χρώμα - MaincolorΚόκκινο - Red
Επιλογή Σχεδίου - PatternΜονόχρωμο - Solid
στυλ - StyleΣτρόγγυλο - Round
Αποθήκευση σε PDF

Αξεσουάρ

9 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού