Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ελλάδα)

Μαρίτα: Επικεφαλής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Υπεύθυνη της Creative-Cables.gr. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Κανείς δεν θέλει να της πάει κόντρα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Μπορεί να δείχνει γλυκιά και ευγενική αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στην δουλειά της.

Μαρίτα

Δημήτρης: Γραφίστας

Όλα στην εντέλεια, δαίμονας της τελειότητας πάνω από το PC σε ασταμάτητους ρυθμούς σπάει κάθε Pixel φωτογραφίας! Είναι υπεύθυνος για όλη την εικόνα αλλά και την επεξεργασία της. Ήρθε από πολύ μακριά για να μας δώσει τα φώτα του και να τα προωθήσει στην καλύτερη εκδοχή τους..μέχρι και το τελευταίο pixel. Με την απαράμιλλη αισθητική του δημιουργεί τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά αποτελέσματα.

Δημήτρης

Μάνος: Υπεύθυνος Πωλήσεων

Είναι ο σοβαρός της υπόθεσης, μόλις τον δεις θα σε κοιτάξει με βλέμμα που σε καθηλώνει αλλά θα είναι ο πρώτος που θα σε εξυπηρετήσει και θα σε βοηθήσει μέχρι να φύγεις ικανοποιημένος και σίγουρος για όλα! Φήμες κυκλοφορούν ότι είναι μουσικός και εκτός από τα καλώδια ασχολείται κρυφά από όλους με τη μουσική σύνθεση οπότε μην απορήσεις καθόλου αν τον δεις να τραγουδάει στην παραλιακή κρατώντας να  Spider  στην αγκαλιά του.

Μάνος

Γιώργος: Υπεύθυνος Χονδρικών Πωλήσεων

Ψάχνει καθημερινά στα γραφεία των άλλων για να βρει τους καταλόγους που του ζητάνε οι συνεργάτες μας  αλλά ποτέ δεν μπορεί να τους βρει! Εργάζεται σκληρά και αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Γιώργος

Ζήσης: Αποθηκάριος

Με στοργική σχεδόν μητρική αγάπη εναποθέτει τα προϊόντα στις συσκευασίες, τα σταυρώνει και τα αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια κουνώντας ένα άσπρο μαντήλι.

Ζήσης

Ευαγγελία: Υποστήριξη Πωλήσεων

Πάντα σοβαρή αλλά με διάπλατο χαμόγελο εξυπηρετεί και τους πιο δύσκολους! Ρωτήστε την για το Spider έχει γίνει η ειδικότητά της!

Ευαγγελία

Ράνια: Λογιστήριο

Στυλάτη και Ευγενική έρχεται στο γραφείο με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Χαρακτηριστικό της είναι το κραγιόν της που το ταιριάζει απόλυτα με το μπορντώ καλώδιο RM19.

Ράνια

Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ιταλία)

Luca: CEO&Ιδρυτής.

Το αφεντικό, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, η μηχανή νέων ιδεών, αυτός που διαλέγει τα προϊόντα, the Boss, η κεφαλή της Creative-Cables. Κοιμάται και ξυπνάει αγκαλιά με υφασμάτινα καλώδια και όλοι φοβούνται ποια θα είναι η επόμενη ιδιοφυής και απαιτητική ιδέα του.

Luca Creative-Cables

Claes: Σκανδιναβικο λούκ και μεσογειακό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στη Σουηδία αλλά είναι Ιταλός κατα γενική παραδοχή! Όχι μόνο θα μπορούσε να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώους αλλά θα τον έπειθε να αφήσει θετικά σχόλια αλλά και να τα μοιραστείστα social media..

Claes Creative-Cables

Aurora: Εξυπηρέτηση πελατών Ιταλίας και Δημόσιες σχέσεις.

Όπως όλοι ξέρουμε η Ιταλική κοινότητα έχει υψηλές και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μόνο η Aurora θα ήταν σε θέση να καταλάβει και να υλοποιήσει τα όνειρα των Ιταλών. Με την αυστηρή και αισθησιακή φωνή της σαγηνεύει του Ιταλούς και προωθεί τα καλώδιά μας.

Aurora Creative-Cables

Gloria: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Αγαπά την αναρρίχηση με σχοινιά, γι' αυτό μπερδεύει τα σχοινιά με τα καλώδια. Όμως πάντα καταφέρνει να λύσει και τα πιο δύσκολα θέματα των παραγγελιών!

Aurora Creative-Cables

Cristina: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Έχει πάθος για τη μουσική: γι' αυτό και έχει αδυναμία στα καλώδια καλυμένα από μέταλλο! Με τον ενθουσιασμό της, εξυπηρετεί τους Γάλλους B2B πελάτες μας.

Cristina Creative-Cables

Luke: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Η ενέργειά του από την Αυστραλία μεταφέρθηκε στην Creative-Cables, όπου βοηθά να λυθούν τα προβλήματα των Αγγλόφωνων πελατών μας με πετυχημένο χιούμορ!

Luke Creative-Cables

Laura: Εξυπηρέτηση πελατών Ιταλίας και Δημόσιες σχέσεις.

Πάντα με τον πρωινό καφέ και τα post-its στο πλευρό της. Ήσυχη και εργατική δουλεύει πίσω από την αυλαία για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της Creative-Cables και όλες οι νέες αφίξεις θα αποσταλούν με 100% επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Laura Creative-Cables

Riccardo: Social Media Manager.

Διασφαλίζει την επικοινωνία μας μαζί σας. Αν δεν ελέγχει το σύστημα επικοινωνιών της Creative-Cables θα τον βρείτε να καβαλάει την μηχανή του σε έναν μοναχικό δρόμο.

Riccardo Creative-Cables

Stefano: CG Artist.

Λάτρης της μουσικής και των πιο περίεργων προμαγειρεμένων φαγητών. Με το εκλεπτυσμένο του στυλ αφιερώνει όλο του το είναι στην δημιουργία εικόνων, που ικανοποιούν τις απαιτητικές ανάγκες της Crestive-Cables.

Stefano Creative-Cables

Marco: Web Developer.

Φήμες λένε ότι ο Marco γεννήθηκε με έναν Υπολογιστή στα χέρια. Πρώτη φορά βγήκε από το σπίτι του για να πάει στα γραφεία της Creative-Cables. Στο μυαλό του έχει απομνημονεύει όλο το Matrix. Μόνο τόσο ταλαντούχα άτομα θα μπορούσαν να απαρτίζουν την ομάδα της Creative-Cables.

Marco Creative-Cables

Ambra: Web Developer.

Poof!!! Ψιθυρίζει άμπρα κατάμπρα και δημιουργεί θαύματα. To αψεγάδιαστο design της Ιστοσελίδας μας είναι προϊόν της άνευ ορίων φαντασίας της.

Ambra Creative-Cables

Damiana: Web Developer.

Η Damiana είναι η πρώτη που θα πιάσει τις αμέτρητες λάμπες, τα χιλιόμετρα καλωδίων και τις στοίβες από φωτιστικά στα χέρια της πρωτού ανέβουν online στις ιστοσελίδες μας ανά τον κόσμο.

Ambra Creative-Cables

Achille: Σύμβουλος Πωλήσεων.

“Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το αγοράσετε” αυτό είναι το catch frase του Achille. Πριν δέκα χρόνια το καταναλωτικό πνεύμα των Χριστουγέννων τον επισκέφθηκε και έτσι αποφάσισε να αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στις πωλήσεις.

Achille Creative-Cables

Alberto: Process Manager.

Είναι υπεύθυνος για όλα τα διαδικαστικά θέματα της Creative-Cables. Για να λέμε την Αλήθεια κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει αλλά μάλλον λειτουργεί.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Λογιστικά.

Εκείνη ελέγχει και καταγράφει τα πάντα. Καταφέρνει να βάλει τάξη σε ένα γραφείο γεμάτο από ακατάστατους δημιουργικούς ανθρώπους. Εκείνη καταχωρεί οποιοδήποτε έγγραφο με αστραπιαία ταχύτητα. .

Luciana Creative-Cables

Carla: Υπεύθυνος Αγορών / Εισαγωγών

Λατρεύει να εξερευνεί τον κόσμο, και όταν μιλά για ταξίδια τα μάτια της φωτίζονται... όπως οι λάμπες μας! Διαχειρίζεται τις εισαγωγές της Creative-Cables!

Luciana Creative-Cables

Achille: Υπεύθυνος Αποθήκης

Ευθύς, έξυπνος και χαμογελαστός, ο Achille επιβλέπει την αποθήκη της Creative-Cables, για να διασφαλίσει ότι όλα είναι στην εντέλεια και ότι οι παραγγελίες στέλνονται γρήγορα... όσο γρήγορα οδηγά τη μηχανή του!

Achille M. Creative-Cables

Gianni: Αποθηκάριος.

Πολυμήχανος και αποφασιστικός, η παρατεταμένη επαφή με τα προϊόντα μας τον έχει μετασχηματίσει σε έναν σχεδιαστή μόδας αντάξιο των επωνύμων.

Gianni Creative-Cables

Mirko: Διαχείριση Αποθήκης

Όπως ένας εξπέρ, έτσι και ο Mirko διαχωρίζει όλες τις παραγγελίες που καταφθάνουν στην αποθήκη της Creative-Cables με ακρίβεια και επαγγελματισμό.

Simone Creative-Cables

Simone: Αποθηκάριος.

Πάντα χαμογελαστός και τσακίρης, είναι το νεώτερο μέλος του προσωπικού μας. Προετοιμάζει και αποστέλει παραγγελίες σε όλο τον κόσμο με την ίδια ταχύτητα που οδηγάει την αγωνιστική μηχανή του.

Simone Creative-Cables

Diouf: Αποθηκάριος

Όπως λέει και ο ίδιος "Πακετάρω τις παραγγελίες όπως σκοράρω γκολ στο γήπεδο". Αν αναλογιστείτε την αγάπη και την αφοσίωσή του για το ποδόσφαιρο, μείνετε ήσυχοι ότι με την ίδια αγάπη ετοιμάζει τις παραγγελίες σας.

Diouf Creative-Cables

Marco: Αποθηκάριος.

Ο Marco είναι πολύ σοβαρός. Συσκευάζει, πακετάρει και στέλνει παραγγελίες. Πραγματικά πολύ σοβαρός.

Marco Creative-Cables

Aldo: Αποθηκάριος.

Ήσυχος και ήρεμος, τριγυρίζει στην αποθήκη με σταθερό βήμα και, αν και φαίνεται χαμένος στις σκέψεις του, ακούει και θυμάται κάθε γνώμη, πληροφορία και άποψη. Χάρη στην εθελοντική του εργασία, ανέπτυξε την υπομονή για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του συνεργάτες.

Aldo Creative-Cables

Luciana: Συναρμολόγηση Υλικών

Καμία κατασκευή δεν μπορεί να ξεγελάσει τα έμπειρα χέρια της! Είτε πρόκειται για μονόφωτο ή περίπλοκο πολύφωτο Spider, πάντα θα το συναρμολογήσει με ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα.

Luciana Creative-Cables

Katia: Συναρμολόγηση Υλικών

Αγαπά τόσο να περνά χρόνο με το σκύλο της έξω στην ύπαιθρο, που θα φτιάξει λουρί από υφασμάτινα καλώδια!

Luciana Creative-Cables

Alessandra: Συναρμολόγηση Υλικών

Πρώτα Πιάνει τα μαλλιά της για να μπορεί να δουλεύει αδιάκοπα, ψιθυρίζει αισθησιακά κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης περιγράφοντας τα βήματα που ακολουθεί. Ποτέ πριν η συναρμολόγηση φωτιστικών δεν ήταν τόσο σέξυ.

Alessandra Creative-Cables

Πρόσφατα Προϊόντα

No products

Μενού