Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ελλάδα)

Μαρίτα: Επικεφαλής Ελληνικής Αντιπροσωπείας

Υπεύθυνη της Creative-Cables.gr. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Κανείς δεν θέλει να της πάει κόντρα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Μπορεί να δείχνει γλυκιά και ευγενική αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στην δουλειά της.

Μαρίτα

Δημήτρης: Γραφίστας

Όλα στην εντέλεια, δαίμονας της τελειότητας πάνω από το PC σε ασταμάτητους ρυθμούς σπάει κάθε Pixel φωτογραφίας! Είναι υπεύθυνος για όλη την εικόνα αλλά και την επεξεργασία της. Ήρθε από πολύ μακριά για να μας δώσει τα φώτα του και να τα προωθήσει στην καλύτερη εκδοχή τους..μέχρι και το τελευταίο pixel. Με την απαράμιλλη αισθητική του δημιουργεί τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά αποτελέσματα.

Δημήτρης

Μάνος: Υπεύθυνος Πωλήσεων

Είναι ο σοβαρός της υπόθεσης, μόλις τον δεις θα σε κοιτάξει με βλέμμα που σε καθηλώνει αλλά θα είναι ο πρώτος που θα σε εξυπηρετήσει και θα σε βοηθήσει μέχρι να φύγεις ικανοποιημένος και σίγουρος για όλα! Φήμες κυκλοφορούν ότι είναι μουσικός και εκτός από τα καλώδια ασχολείται κρυφά από όλους με τη μουσική σύνθεση οπότε μην απορήσεις καθόλου αν τον δεις να τραγουδάει στην παραλιακή κρατώντας να  Spider  στην αγκαλιά του.

Μάνος

Γιώργος: Υπεύθυνος Χονδρικών Πωλήσεων

Ψάχνει καθημερινά στα γραφεία των άλλων για να βρει τους καταλόγους που του ζητάνε οι συνεργάτες μας  αλλά ποτέ δεν μπορεί να τους βρει! Εργάζεται σκληρά και αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Γιώργος

Ζήσης: Αποθηκάριος

Με στοργική σχεδόν μητρική αγάπη εναποθέτει τα προϊόντα στις συσκευασίες, τα σταυρώνει και τα αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια κουνώντας ένα άσπρο μαντήλι.

Ζήσης

Ευαγγελία: Υποστήριξη Πωλήσεων

Πάντα σοβαρή αλλά με διάπλατο χαμόγελο εξυπηρετεί και τους πιο δύσκολους! Ρωτήστε την για το Spider έχει γίνει η ειδικότητά της!

Ευαγγελία

Ράνια: Λογιστήριο

Στυλάτη και Ευγενική έρχεται στο γραφείο με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Χαρακτηριστικό της είναι το κραγιόν της που το ταιριάζει απόλυτα με το μπορντώ καλώδιο RM19.

Ράνια

Γνωρίστε την ομάδα μας (στην Ιταλία)

Luca: CEO&Ιδρυτής.

Το αφεντικό, αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, η μηχανή νέων ιδεών, αυτός που διαλέγει τα προϊόντα, the Boss, η κεφαλή της Creative-Cables. Κοιμάται και ξυπνάει αγκαλιά με υφασμάτινα καλώδια και όλοι φοβούνται ποια θα είναι η επόμενη ιδιοφυής και απαιτητική ιδέα του.

Luca Creative-Cables

Achille: Σύμβουλος Πωλήσεων.

“Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το αγοράσετε” αυτό είναι το catch frase του Achille. Πριν δέκα χρόνια το καταναλωτικό πνεύμα των Χριστουγέννων τον επισκέφθηκε και έτσι αποφάσισε να αφιερώσει ολόκληρη την ζωή του στις πωλήσεις.

Achille Creative-Cables

Claes: Σκανδιναβικο λούκ και μεσογειακό χαρακτήρα.

Γεννήθηκε στη Σουηδία αλλά είναι Ιταλός κατα γενική παραδοχή! Όχι μόνο θα μπορούσε να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώους αλλά θα τον έπειθε να αφήσει θετικά σχόλια αλλά και να τα μοιραστείστα social media..

Claes Creative-Cables

Gloria: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Αγαπά την αναρρίχηση με σχοινιά, γι' αυτό μπερδεύει τα σχοινιά με τα καλώδια. Όμως πάντα καταφέρνει να λύσει και τα πιο δύσκολα θέματα των παραγγελιών!

Aurora Creative-Cables

Cristina: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Έχει πάθος για τη μουσική: γι' αυτό και έχει αδυναμία στα καλώδια καλυμένα από μέταλλο! Με τον ενθουσιασμό της, εξυπηρετεί τους Γάλλους B2B πελάτες μας.

Cristina Creative-Cables

Luke: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Η ενέργειά του από την Αυστραλία μεταφέρθηκε στην Creative-Cables, όπου βοηθά να λυθούν τα προβλήματα των Αγγλόφωνων πελατών μας με πετυχημένο χιούμορ!

Luke Creative-Cables

Visnja: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Μας ήρθε από τη Σλοβενία αλλά έχει Ιταλική καρδιά, αγαπά την πεζοπορία και την εξοχή και είναι ρομαντική ψυχή. Αν θέλετε να είναι ευτυχισμένη, πηγαίνετέ την σε όπερα, κομωδία, θέατρο.

Visnja Creative-Cables

Alessia: Εξυπηρέτηση Πελατών B2B

Όταν δε δουλεύει αγαπά να παρακολουθεί Netflix, να διαβάζει αλλά και να πηγαίνει περιπάτους στο δάσος καθώς τις θυμίζουν την αγαπημένη της χώρα, τη Σκωτία. Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από παγωτό.

Alessia Creative-Cables

Valeria: Επικοινωνία και Social Media

Αφοσιωμένη στο project management και την επικοινωνία όταν δεν δουλεύει σκέφτεται το ανιψάκι της καθώς και ονειρεύεται να γίνει πρωταθλήτρια στις γκάφες.

Valeria Creative-Cables

Alessandro: Διαχειριστής IT

Μαθαίνει Ιαπωνικά από το δημοτικό αλλά το μόνο που ξέρει να λέει είναι domo arigatou. Λατρεύει τα ταξίδια, τη φωτογραφία και την τεχνολογία με εξαίρεση τα πλυντήρια και τις ηλεκτρικές κουζίνες. Είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάζει τη διάθεση της ομάδας.

Alessandro C. Creative-Cables

Ambra: Web Developer.

Poof!!! Ψιθυρίζει άμπρα κατάμπρα και δημιουργεί θαύματα. To αψεγάδιαστο design της Ιστοσελίδας μας είναι προϊόν της άνευ ορίων φαντασίας της.

Ambra Creative-Cables

Damiana: Web Developer.

Η Damiana είναι η πρώτη που θα πιάσει τις αμέτρητες λάμπες, τα χιλιόμετρα καλωδίων και τις στοίβες από φωτιστικά στα χέρια της πρωτού ανέβουν online στις ιστοσελίδες μας ανά τον κόσμο.

Ambra Creative-Cables

Marco: Web Developer.

Φήμες λένε ότι ο Marco γεννήθηκε με έναν Υπολογιστή στα χέρια. Πρώτη φορά βγήκε από το σπίτι του για να πάει στα γραφεία της Creative-Cables. Στο μυαλό του έχει απομνημονεύει όλο το Matrix. Μόνο τόσο ταλαντούχα άτομα θα μπορούσαν να απαρτίζουν την ομάδα της Creative-Cables.

Marco Creative-Cables

Laura: Εξυπηρέτηση πελατών Ιταλίας και Δημόσιες σχέσεις.

Πάντα με τον πρωινό καφέ και τα post-its στο πλευρό της. Ήσυχη και εργατική δουλεύει πίσω από την αυλαία για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της Creative-Cables και όλες οι νέες αφίξεις θα αποσταλούν με 100% επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Laura Creative-Cables

Alberto: Process Manager.

Είναι υπεύθυνος για όλα τα διαδικαστικά θέματα της Creative-Cables. Για να λέμε την Αλήθεια κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει αλλά μάλλον λειτουργεί.

Alberto Creative-Cables

Luca: Purchase Manager

Από το Cellino San Marco (ναι, όπως ο Albano Carrisi!) με αγάπη πακετάρει τις παραγελίες και εφαρμόζει τους νόμους μηχανικής που μαθαίνει στη σχολή. Αγαπά το ποδόσφαιρο και γι' αυτό είναι γυμνασμένος και σηκώνει όλα τα κιβώτια με το ένα χέρι πανεύκολα.

Luca T. Creative-Cables

Marita: Λογιστικα

Παλιά αθλήτρια της κολύμβησης που αργότερα απέκτησε μαύρη ζώνη στη… συλλογή βιβλίων. Μέσα στις συζητήσεις της βιβλιοφάγου περιλαμβάνεται και το ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα μαλλιών της, σκέφτεται το μωβ.

Marita Creative-Cables

Luciana: Λογιστικά.

Εκείνη ελέγχει και καταγράφει τα πάντα. Καταφέρνει να βάλει τάξη σε ένα γραφείο γεμάτο από ακατάστατους δημιουργικούς ανθρώπους. Εκείνη καταχωρεί οποιοδήποτε έγγραφο με αστραπιαία ταχύτητα. .

Luciana Creative-Cables

Alessandro: Διαχείριση Αποθήκης .

Στις ώρες που δεν δουλεύει παίζει μπάσο και κιθάρα αλλά και παραδίδει μαθήματα μαγειρικής. Όταν η NASA έψαξε να βρει από πού πηγάζει η αστείρευτη ενέργειά του, ανακάλυψε ότι είναι ο βελονισμός.

Alessandro L. Creative-Cables

Aldo: Αποθηκάριος.

Ήσυχος και ήρεμος, τριγυρίζει στην αποθήκη με σταθερό βήμα και, αν και φαίνεται χαμένος στις σκέψεις του, ακούει και θυμάται κάθε γνώμη, πληροφορία και άποψη. Χάρη στην εθελοντική του εργασία, ανέπτυξε την υπομονή για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του συνεργάτες.

Aldo Creative-Cables

Gianni: Αποθηκάριος.

Πολυμήχανος και αποφασιστικός, η παρατεταμένη επαφή με τα προϊόντα μας τον έχει μετασχηματίσει σε έναν σχεδιαστή μόδας αντάξιο των επωνύμων.

Gianni Creative-Cables

Marco: Αποθηκάριος.

Ο Marco είναι πολύ σοβαρός. Συσκευάζει, πακετάρει και στέλνει παραγγελίες. Πραγματικά πολύ σοβαρός.

Marco Creative-Cables

Antonio: Αποθηκάριος. .

Ο Antonio αγαπά τη θάλασσα, τα σκυλιά, το κολύμπι. Μας αρέσει η θετική του ενέργεια αλλά και η προφορά του από τη Σικελία, αλλά πιο πολύ περιμένουμε να γιορτάσει τα γενέθλιά του όπου μας κερνά χειροποίητη πίτσα.

Antonio Creative-Cables

Simone: Αποθηκάριος.

Πάντα χαμογελαστός και τσακίρης, είναι το νεώτερο μέλος του προσωπικού μας. Προετοιμάζει και αποστέλει παραγγελίες σε όλο τον κόσμο με την ίδια ταχύτητα που οδηγάει την αγωνιστική μηχανή του.

Simone Creative-Cables

Marco: Αποθηκάριος. .

“Ένας νεαρός άντρας που περιφέρεται στην αποθήκη ήσυχα χαμένος στις σκέψεις του, σπρώχνοντας κούτες". Αυτός είναι ο Marco, ο οποίος είναι ιδανικός για χαρακτήρας μυθιστορημάτων νουάρ τα οποία και λατρεύει.

Marco C. Creative-Cables

Alessandra: Συναρμολόγηση Υλικών

Πρώτα Πιάνει τα μαλλιά της για να μπορεί να δουλεύει αδιάκοπα, ψιθυρίζει αισθησιακά κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης περιγράφοντας τα βήματα που ακολουθεί. Ποτέ πριν η συναρμολόγηση φωτιστικών δεν ήταν τόσο σέξυ.

Alessandra Creative-Cables

Marco: Αποθηκάριος. .

Ο Marco τελειώνοντας μία μέρα σκληρής δουλειάς, πηγαίνει στο σπίτι, ντύνεται και βγαίνει για νυχτερινή ζωή: είναι ένα καθήκον που ποτέ δεν παραμελεί... Είναι σίγουρος πως το Jack Daniel’s μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα.

Marco Creative-Cables

Luciana: Συναρμολόγηση Υλικών

Καμία κατασκευή δεν μπορεί να ξεγελάσει τα έμπειρα χέρια της! Είτε πρόκειται για μονόφωτο ή περίπλοκο πολύφωτο Spider, πάντα θα το συναρμολογήσει με ενθουσιασμό και αποτελεσματικότητα.

Luciana Creative-Cables

Katia: Συναρμολόγηση Υλικών

Αγαπά τόσο να περνά χρόνο με το σκύλο της έξω στην ύπαιθρο, που θα φτιάξει λουρί από υφασμάτινα καλώδια!

Luciana Creative-Cables

Vanessa: Συναρμολόγηση Υλικών .

Θα ασφαλίσει τα χέρια της για εκατομμύρια, όπως η Céline Dion’s με τη φωνή της: η Vanessa είναι αφοσιωμένη στο να συναρμολογεί τα έτοιμα για χρήση προϊόντα μας. Τα χέρια της όμως δεν ξεκουράζονται ούτε το Σαββατοκύριακο καθώς δημιουργεί διακοσμητικά με την τεχνική του ντεκουπάζ.

Vanessa Creative-Cables

Πρόσφατα Προϊόντα

No products

Μενού