Καλώς ήρθατε στην Creative-Cables!

Στόχος μας είναι να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φωτιστικό ακριβώς όπως το θέλετε εσείς, συμβατό με το προσωπικό σας στυλ και το χώρο σας. Αφήστε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει! Δε ξέρετε από πού να αρχίσετε; Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε!

Όλα ξεκινούν με το υφασμάτινο καλώδιο, φυσικά!
Κατασκευάζονται στην Ιταλία στα εργοστάσιά μας, τα υφασμάτινα καλώδια συμφωνούν με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Στην κατηγορία Υφασμάτινα Καλώδια μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τα φίλτρα βάσει χρώματος, υφάσματος, χρήσης κλπ. Μπορείτε να διαλέξετε στρογγυλό ή στριφτό καλώδιο, από μετάξι, βαμβάκι, λινό, φυσικό σχοινί ή και μέταλλο, καλώδια με γείωση ή όχι, καλώδια δικτύου LAN, καλώδια τριχιές σαν ναυτικά σχοινιά αλλά και τους νέους υφασμάτινους σωλήνες Creative-Tubes. Έχετε αμφιβολίες για το ποιο είναι το κατάλληλο για σας; Κανένα πρόβλημα: ρωτήστε μας στο chat, στο e-mail ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Εξαρτήματα
Είναι η ώρα για να επιλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας, όπως τις ροζέτες οροφής και τα ντουί, αλλά και μικροϋλικό, όπως διακοπτάκια, φις, στηρίγματα καλωδίου, στηρίγματα τοίχου ή οροφής. Φαίνονται μικρά αλλά είναι σημαντικά! Θα βρείτε ακόμη και μία μεγάλη ποικιλία καπέλων σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υλικά για να τα συνδυάσετε με τα υφασμάτινα καλώδια.

Έτοιμα για Χρήση
Αν το DIY δε σας ταιριάζει, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις προτάσεις της Creative-Cables, πάλι είστε στο σωστό μέρος! Θα βρείτε συνθέσεις που συνδυάζουν την ποικιλία από τα είδη μας. Επιλέξτε απλώς αυτό που θέλετε και θα το πάρετε έτοιμο για τοποθέτηση σε ένα κουτί στην πόρτα σας! Θέλετε παραδείγματα;
-Αράχνη: το πιο δημοφιλές πολύφωτο της Creative-Cables με 5, 6 ή 7 λάμπες
-Posaluce, Fermaluce και Spostaluce: Συλλογή από φωτιστικά οροφής, επίτοιχα ή επιτραπέζια από μέταλλο, πορσελάνη ή ξύλο, κινητά, σταθερά, με καλώδιο ή χωρίς αλλά και με καπέλο!
-Snake: Η καλωδίωση έτοιμη για να γίνει κρεμαστό ή επιτραπέζιο φωτιστικό.

Λάμπες
Κανένα φωτιστικό δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τη λάμπα φυσικά. Θα βρείτε λαμπτήρες της Creative-Cables σε διάφορους τύπους, LED ή μη, διακοσμητικούς ή όχι, και φυσικά ντιμαριζόμενους. Εκτός από τα κλασσικά σχήματα, θα βρείτε και μοναδικές λάμπες σε περίπλοκα σχήματα, με σχέδια πάνω τους αλλά και με τα νήματά τους σε διάφορα σχέδια!

Ιδέες για δώρα
Τα καλώδιά μας είναι τόσο εύκαμπτα και όμορφα που μπορείτε και να τα φορέσετε! Παστέλ, ματ, φυσικά, έντονα, σκούρα ή ανοιχτά χρώματα, όποια και αν είναι η προτίμησή σας θα βρείτε το ιδανικό βραχιόλι για εσάς!

Blog
Καλώς ήρθατε στο Blog μας, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα πάνω στα προϊόντα μας. Στην κατηγορία Νέα Προϊόντα, κάθε φορά που παρουσιάζουμε ένα νέο προϊόν, θα το βρείτε εκεί παρουσιασμένο με λεπτομέρεια. Στην κατηγορία Οδηγίες Μονταρίσματος θα βρείτε tutorials που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας, π.χ. οδηγίες για το πώς να συναρμολογήσετε τα φωτιστικά σας! Τέλος, #BeCreative! Μία συλλογή από τις καλύτερες δημιουργίες των πελατών μας που χρησιμοποιήσαν τα είδη μας. Αν ψάχνετε για έμπνευση, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Αφότου ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας, στείλτε μας τη φωτογραφία στο becreative@creative-cables.com και αν επιλεχθεί από το προσωπικό μας, θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20€!

Creative-Cables
Τα προϊόντα μας μιλούν από μόνα τους για εμάς, όμως γιατί να μη μιλήσουμε και εμείς; Στην επιλογή Creative-Cables μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας, τις πολιτικές μας, τα καταστήματά μας, και να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα. Θα βρείτε ακόμη και φωτογραφίες και πληροφορίες για τα μέλη της ομάδας μας, ώστε να ξέρετε, ποιος απαντά στα τηλεφωνήματα και στα μηνύματά σας αλλά και ποιος συναρμολογεί τα φωτιστικά σας! Ελπίζουμε να βοηθήσαμε με την ξενάγηση που σας κάναμε, διευκολύνοντας την περιήγησή σας στο site μας. Φυσικά, αν ακόμη έχετε δυσκολίες, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info.gr@creative-cables.com ή στο 2310 531910 ή ακόμη και στο chat, απευθείας από τη σελίδα μας!

Δημιουργήθηκε στις 2018-12-11

Μενού