https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BKBS27

Ντουί Σιλικόνης E27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

5,50 €

- +

Αν ψάχνετε για παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα ντουί σιλικόνης E27 για γυμνούς λαμπτήρες, αυτή είναι η ιδανική λύση για εσάς. Με αντοχή στο χρόνο και κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα ντουί είναι μαλακά, ελαφριά και εύκαμπτα. Επιπλέον, τα 12 χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα εξασφαλίζουν ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό αποτέλεσμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίπτωση.

Γιατί να επιλέξετε σιλικόνη;

Η σιλικόνη έχει πολλά ωφέλιμα χαρακτηριστικά: είναι ελαφριά, ανθεκτική και μαλακή στην αφή, ενώ διαθέτει μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, χημικά και οξείδωση. Αυτό το μονωτικό και πρακτικά άθραυστο υλικό γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σε διακοσμήσεις σχεδιαστών αλλά και πελατών.

Που να τοποθετήσετε τα ντουί σιλικόνης

Τα ντουί σιλικόνης Ε27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου της Creative-Cables θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε την δημιουργικότητά σας σε κάθε στυλ σπιτιού. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ταιριάξτε το ντουί σας στα γούστα σας: είτε ονειρεύεστε ένα μοντέρνο και μίνιμαλ υπνοδωμάτιο ή μια κλασσική και vintage κουζίνα, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό ντουί σιλικόνης για εσάς! Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε την γκάμα από ροζέτες σιλικόνης μας, ώστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φωτιστικά με συνοχή χρώματος.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ντουί σε απλίκα τοίχου αντί για κρεμαστό φωτιστικό;

Το ντουί σιλικόνης E27 μπορεί να συνδυαστεί με τα αξεσουάρ που παίρνουν μαστούς M10x1 όπως αρθρώσεις, επεκτάσεις ή εύκαμτπους σωλήνες Flex. Γιαυτό αποφασίσαμε να προσθέσουμε ένα συγκεκριμένο πλαστικό αξεσουάρ στο κουτί, που το βάζετε αντί για το στήριγμα καλωδίου. Αυτό το εξάρτημα θα επιτρέψει στο κάλυμα σιλικόνης να διατηρήσει τέλεια φόρμα σε κάθε φωτιστικό.

Επιλέξτε το χρώμα στο στυλ σας για το ντουί σιλικόνης Ε27 της Creative Cables. Προσθέστε προσωπικότητα και χαρακτήρα στο φωτισμό σας και κανετε το σπίτι σας ακόμη πιο φιλόξενο και πολύχρωμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Ντουί Σιλικόνης E27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου:
Διάμετρος: 44 mm
Ύψος: 92 mm
Τρύπα επάνω: 10 mm

Ντουί θερμοπλαστικό E27 με λείο σώμα, με Πιστοποίηση ENEC
Τύπος καλωδίου: κανονικό ή εύκαμπτο με διατομή 0,5 έως 2,5mm².
Περιλαμβάνεται στήριγμα καλωδίου technopolymer και μαστός με πάσο M10x1.

 
Χαρακτηριστικά
Τύπος Προϊόντος - Product typeΝτουί για λαμπτήρες - Lamp holder for naked bulb
Περιβάλλον - EnvironmentΕσωτερικού - Indoor
Διακόπτης - SwitchΌχι - No
Υλικό - MaterialΣιλικόνης - Silicone
Ντουί - FittingE27
Lampshade - ΚαπέλοΧωρίς Καπέλο - Without lampshade
Έξυπνο - SmartΌχι - No
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού