https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BKBS27SW

Ντουί με Διακόπτη Σιλικόνης E27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

9,20 €

- +

Εάν αναζητάτε ένα ντουί που να είναι παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο, για να ταιριάξει με το φωτιστικό με γυμνό λαμπτήρα σας, τότε το ντουί σιλικόνης Ε27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου και διακόπτη είναι η ιδανική λύση για εσάς. Ανθεκτικά και από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτά τα ντουί είναι μαλακό, ελαφρύ και ευέλικτο. Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη γκάμα από διαθέσιμα χρώματα, είναι εγγυημένο να ξεχωρίσει, ενώ παραμένει πολύ αποτελεσματικό στη λειτουργία του, και προσαρμόζεται για κάθε χώρο.

Γιατί σιλικόνη;

Μαλακό, ανθεκτικό και ευχάριστο στην αφή. Μπορεί να αντέξει σε μεγάλες θερμοκρασίες, χημικά και οξείδωση. Επιπλέον είναι ελαφρύ και είναι άψογος μονωτής: δεν είναι τυχαίο που το χρησιμοποιούν σχεδιαστές και πελάτες όλο και περισσότερο, όταν χρειάζονται κάτι ευέλικτο και αξιόπιστο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ντουί με διακόπτη;

Τα ντουί μας διαθέτουν διακόπτη σε διάταξη "τραμπάλας", που συναντάται πολύ συχνά στο χώρο του φωτισμού. Πολύ πρακτικό, έυκολο στη χρήση, ακόμη και με το ένα χέρι. Επιλέξτε ντουί με αυτό το διακόπτη για να δημιουργήσετε φωτιστικά που έχουν πλάκα και γεμίζουν χρώμα το χώρο σας, όταν θέλετε να τα αναβοσβήνετε χωρίς να υπάρχουν διακόπτες τοίχου ή πίνακα.

Που να εγκαταστήσω αυτό το ντουί;

Αυτό το ντουί σιλικόνης E27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου και διακόπτη της Creative-Cables θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητά σας σε κάθε στυλ χώρου, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από παστέλ ή έντονα χρώματα. Το κρυφό στήριμα καλωδίου εγγυάται το ότι το ντουί θα παραμένει ευθύ ανεξάρτητα του που θα το τοποθετήσετε. Βρείτε στην ιστοσελίδα μας μια μεγάλη γκάμα από ροζέτες σιλικόνης για να ταιριάξετε τα χρώματα όλου του φωτιστικού που θα δημιουργήσετε.

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ντουί για απλίκα τοίχου αντί για κρεμαστό φωτιστικό;

Τα ντουί σιλικόνης E27 μπορούν να εγκατασταθούν επάνω σε αρθρώσεις, σωληνάκια επέκτασης και έυκαμπτους σωλήνες Flex της Creative, που δέχονται μαστούς M10x1. Επομένως αποφασίσαμε να προσθέσουμε ένα πλαστικό εξάρτημα στο κουτί, το οποίο αντικαθιστά το στήριγμα καλωδίου, στη περίπτωση που βάλετε το ντουί σε κάτι από αυτά. Το εξάρτημα εγγυάται ότι το ντουί θα κρατήσει το σχήμα του παντού.

Προσθέστε προσωπικότητα και χαρακτήρα στο φωτισμό σας και κάνετε το σπίτι σας ακόμη πιο φιλόξενο και πολύχρωμο με τα ντουί σιλικόνης E27 της Creative-Cables.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Ντουί Σιλικόνης E27 με κρυφό στήριγμα καλωδίου και Διακόπτη:
Διάμετρος: 44 mm
Ύψος: 110 mm
Τρύπα επάνω: 10 mm

Ντουί θερμοπλαστικό E27 με λείο σώμα, με Πιστοποίηση ENEC
Τύπος καλωδίου: κανονικό ή εύκαμπτο με διατομή 0,5 έως 2,5mm².
Περιλαμβάνεται στήριγμα καλωδίου technopolymer και μαστός με πάσο M10x1.

 
Χαρακτηριστικά
Τύπος Προϊόντος - Product typeΝτουί για λαμπτήρες - Lamp holder for naked bulb
Περιβάλλον - EnvironmentΕσωτερικού - Indoor
Διακόπτης - SwitchΝαι - Yes
Υλικό - MaterialΣιλικόνης - Silicone
Ντουί - FittingE27
Lampshade - ΚαπέλοΧωρίς Καπέλο - Without lampshade
Έξυπνο - SmartΌχι - No
Αποθήκευση σε PDF

6 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού