https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BKROSSI

Ροζέτα Σιλικόνης με μία τρύπα κατάλληλη για φωτιστικό με καπέλο

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

6,30 €

- +

Μετατρέψτε τα κρεμαστά φωτιστικά σας σε διακόσμηση που τραβάει τα βλέμματα, με τις ροζέτες σιλικόνης της Creative-Cables. Διατίθεται σε 12 χρώματα και συνδυάζει δημιουργικότητα και λειτουργικότητα.

Τι καθιστά αυτή τη ροζέτα τόσο ξεχωριστή;

Μια ροζέτα δεν είναι απλά ένα βολικό κάλυμα για ηλεκτρικά καλώδια σε τοίχους και ταβάνια: είναι ένα μέρος της διακόσμησής σας που κάνει το φωτιστικό σας μοναδικό και προσδίδει χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Αυτή η διακριτική ροζέτα χωρίς βίδες σχεδιάστηκε να εξασφαλίζει απλή και τακτοποιημένη σύνδεση στα καλώδια, χάρη στο πλαστικό στήριγμα για το τοίχο με τη συγκεκριμένη υποδοχή για να βάλετε τη τριφασική κλέμμα.

Η ροζέτα συμπεριλαμβάνει στο κουτί ένα ειδικό στήριγμα για να συνδέσετε το μαστό M10x1 που έχει μέσα, ή ένα καλώδιο για κρεμαστό φωτιστικό. Αν έχετε σκοπό να το κάνετε απλίκα, το κάλυμα γυρνάει μέσα-έξω ώστε να σας επιτρέψει να το κρεμάσετε στο τοίχο έυκολα.

Γιατί σιλικόνη;

Η σιλικόνη είναι μαλακή και ελαφριά. Είναι απίστευτα ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες, χημικά και την οξείδωση, είναι μονωτής και είναι σχεδόν άθραυστη. Όλες αυτές οι ιδιότητές της την έχουν κάνει πολύ δημοφιλή στους κύκλους των σχεδιαστών, διακοσμητών αλλά και των πελατών.

Πότε χρησιμοποιείται ο οδηγός κοπής της πλάγιας τρύπας;

Η μία πλευρά της ροζέτας έχει μια διακριτική εγκοπή την οποία μπορείτε να κόψετε με ψαλίδι για να δημιουργήσετε μια πλάγια τρύπα. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε δύο ροζέτες της ίδιας συλλογής, φτιάχνοντας δύο φωτιστικά με την ίδια παροχή. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη ροζέτα μακριά από τη παροχή συνδέοντάς την με ένα υφασμάτινο καλώδιο και ένα φις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Ροζέτα Σιλικόνης με μία τρύπα στη μέση κατάλληλη για φωτιστικό με καπέλο:
Ύψος: 46,5 mm.
Διάμετρος: Ø 88 mm.
Διάμετρος τρύπας: Ø 10 mm.

Κάλυμα στηρίγματος οροφής

Προσοχή: τα αξεσουάρ σύνδεσης της ροζέτας στη παροχή (κλέμμες) ΔΕΝ περιλαμβάνονται στο κουτί, αλλά μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά.

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - MaterialΣιλικόνης - Silicone
Σχήμα - ShapeΣτρογγυλό - Round
Lampshade - ΚαπέλοΧωρίς Καπέλο - Without lampshade
Τύπος Προϊόντος - Product typeΡοζέτα - Ceiling rose
Έξυπνο - SmartΌχι - No
Πλήθος Τρυπών - Number of holes1
Πλήθος περιφερειακών Τρυπών - Number of lateral holes1
Διαστάσεις - Dimensions88 mm
Περιβάλλον - EnvironmentΕσωτερικού - Indoor
Διακόπτης - SwitchΌχι - No
Αποθήκευση σε PDF

25 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού