https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BSPL2SPOTE27DCGL

Διπλή κρεμαστή λάμπα με ξύλινους κώνους για λαμπτήρα Tub-E27

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

107,20 €

- +

Αφήστε τον εαυτό σας να κατακτηθεί από την γοητεία και τη μοναδικότητα του διπλού μας φωτιστικού με ανάρτηση και καπέλα από οξιά, φτιαγμένα χειροποίητα στην Ιταλία, τα οποία προσφέρουν συγκεντρωμένο και ακριβές φως. Διαθέτει δύο προβολείς σποτ από ξύλο, ο καθένας απελευθερώνει ένα ισχυρό φως 820 lumen, αυτό το κομψό φωτιστικό είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα συγκεντρωμένο και έντονο φως, ιδανικό για να τονίζει χερσόνησοι, τραπέζια φαγητού ή γραφεία

Η διπλή ανάρτηση προσθέτει μια δόση ευελιξίας σε αυτό το φωτιστικό, επιτρέποντας σας να το προσαρμόσετε εύκολα σε διάφορες καταστάσεις: μπορείτε να φωτίσετε ένα χώρο εργασίας ενώ ετοιμάζετε το δείπνο σας με φίλους, αλλά και να δώσετε ένα φως spot υψηλής απόδοσης στο γραφείο σας. Χάρη στη δυνατότητά του να προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον, αυτό το φωτιστικό έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησής σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Μήκος από την οροφή: περίπου 180 εκ - ρυθμιζόμενο με τα αξεσουάρ μας
Διάμετρος καπέλου: 87 εκ
Ύψος καπέλου (χωρίς φωτιστικό): 200 εκ

Φωτισμός ανά λαμπτήρα:
Βάση: E27
Ισχύς: 9 W
Ποσότητα φωτός: 820 Lumen (αντιστοιχεί σε παλιό λαμπτήρα 60 W)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: Ζεστό φως (3000K)
Διάρκεια ζωής λαμπτήρα: 20.000 ώρες

Ανταλλακτικός λαμπτήρας: CE-LR63-082730
Ανταλλακτικό καπέλο: ξύλινο καπέλο Tub-E27

Για τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς του ξύλου, συνιστούμε να καθαρίζετε το καπέλο με ένα πανί, αποφεύγοντας τη χρήση χημικών προϊόντων που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την επιφάνειά του.

2 αποκέντρωτοι στην επιλεγμένη φινίρισμα

Αποθήκευση σε PDF

29 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού