https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BCABLO

Kit Cablò, βάση στήριξης από ανακυκλωμένο πλαστικό για φωτιστικά

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

6,40 €

- +

Μία δημιουργία του Fabrizio Alessio, σχεδιαστή από το Τορίνο, το κιτ Cablò είναι μία βάση στήριξης για φωτιστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό που φέρνει την επανάσταση στο φωτισμό! Μπορεί να μετατραπεί σε καπέλο φωτιστικού απλά και οικονομικά, χωρίς να χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο ντουί.

Η χρήση του Cablò είναι πολύ εύκολη. Ανοίξτε τα δύο πλαστικά τμήματα και τοποθετήστε οποιοδήποτε υφασμάτινο καλώδιο 2x0,75 ή 3x0,75 της Creative-Cables (μήκους τουλάχιστον 50 cm) στις υποδοχές. Χάρη στο στήριγμα καλωδίου που διαθέτει μπορείτε να το στερεώσετε σε οποιοδήποτε καλώδιο ακριβώς πάνω από το ντουί.

Επιλέξτε το κιτ Cablò σε μαύρη μίνιμαλ εμφάνιση ή την εκδοχή και με ανάλαφρους χρωματισμούς. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε ένα custom-made φωτιστικό. Αν βαρεθήκατε την όψη του, αλλάξτε το Cablò όσες φορές θέλετε, ανάλογα το δωμάτιο και τη διάθεσή σας! Για ένα ανάλαφρο φωτιστικό, με θετική διάθεση για εσάς αλλά και για το περιβάλλον!

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά για το κιτ Cablò:

  • Υλικό: Ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Διάμετρος: 10 cm

Προσοχή: Το καλώδιο για ανάρτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται - τα καλώδια ΔΕΝ περιλαμβάνονται. Το Cablò σχεδιάστηκε για να συνδυάζεται με τα αυθεντικά υφασμάτινα καλώδια Creative-Cables με στρογγυλή διατομή (από 0,75 mm) και μήκος τουλάχιστον 50 cm.

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - Materialθερμοπλαστικό - Thermoplastic
Αποθήκευση σε PDF

Αξεσουάρ

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού