https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPACABLOREC010

Καπέλο Φωτιστικού Cablò Πολύχρωμο 100 cm

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

15,00 €

- +

Ένα καπέλο φωτιστικού εύκολο στη χρήση, φιλικό προς το περιβάλλον και γεμάτο δημιουργικότητα. Σας παρουσιάζουμε το Cablò, μία βάση στήριξης από ανακυκλωμένο πλαστικό που κατασκευάστηκε και κατοχυρώθηκε αποκλειστικά για την Creative-Cables από τον Fabrizio Alessio, σχεδιαστή από το Τορίνο. Κομμάτια καλωδίων που διαφορετικά θα έμεναν αχρησιμοποίητα, βρήκαν μια νέα ζωή δημιουργώντας ένα φωτιστικό που δε θα είναι ποτέ βαρετό!

Λινά καλώδια σε διάφορους χρωματισμούς δημιουργούν ένα μοναδικό φωτιστικό, εναλλακτικά επιλέξτε το μονόχρωμο λευκό για ένα απόλυτο minimal look. Σε κάθε περίπτωση, θα παραλάβετε μία βάση Cablò πολύχρωμη μαζί με 7 κομμάτια καλωδίου 100 cm που θα συνδυαστούν με το χώρο σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε το Cablò σας αλλάζοντάς του εμφάνιση όσες φορές θέλετε απλά αλλάζοντας τη σειρά των καλωδίων: απλώς ανοίξτε τα δύο πλαστικά τμήματα στη βάση και τοποθετήστε τα όπως θέλετε στις υποδοχές. Χάρη στο στήριγμα καλωδίου που είναι ενσωματωμένο, μπορείτε να το στερεώσετε σε οποιοδήποτε καλώδιο, ακριβώς πάνω από το ντουί.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά για το καπέλο φωτιστικού Cablò:

  • Υλικό: Ανακυκλωμένο πλαστικό
  • Διάμετρος βάσης: 10 cm
  • υφασμάτινα καλώδια σε κομμάτια των 100 cm στο χρώμα της επιλογής σας
  • Προσοχή: στο κιτ θα παραλάβετε τη βάση Cablò και τα κομμάτια καλωδίου για να συναρμολογήσετε το diy καπέλο φωτιστικού. Η ανάρτηση καλωδίου για την οροφή ΔΕΝ περιλαμβάνεται.

     
    Χαρακτηριστικά
    Υλικό - Materialθερμοπλαστικό - Thermoplastic, Ύφασμα - Fabric
    Ντουί - FittingE14, E27
    Αποθήκευση σε PDF

    30 ακόμη σχετικά προϊόντα

    Μενού