https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BDD24AN

Κλιπ mini επίπεδο κουπέ λαμπαδόσκιτα 'Άγριας Ζώα' Wildlife Whispers, διάμετρος 24 εκατοστών - Κατασκευάζεται στην Ιταλία

LUMET
EIVA

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

13,50 €

- +

Ζήστε την άγρια κλήση και την εγγενή κομψότητα του ζωικού βασιλείου με τη συλλογή 'Wildlife Whispers'. Κάθε καπέλο λάμπας είναι μια οπτική αφήγηση στην οποία τα άγρια ζώα αναμειγνύονται με τη φύση, με ιστορίες εξωτικών πλασμάτων που αναπτύσσονται μεταξύ του φυλλωσιάς των δέντρων.

Με διάμετρο 24 εκατοστά, αυτά τα μικρά πιάτα μετατρέπουν το φως σε μια εμπειρία, ένα ταξίδι σε απόμακρα και ονειρικά μέρη όπου οι ματσικάνες κτηνώνονται ανάμεσα σε πλούσια δέντρα και περίεργοι λέμουροι περιφέρονται μέσα από τα κλαδιά. Περισσότερο από απλά αξεσουάρ, είναι μικρά πίνακες που μεταφέρουν την ουσία της άγριας ζωής, διαμορφώνοντας κάθε περιβάλλον με μια αίσθηση περιπετειώδους ομορφιάς. Κατασκευασμένα στην Ιταλία, αυτά τα καπάκια λάμπας Dibond® είναι ανθεκτικά και έτοιμα να αντέξουν το χρόνο και να προσαρμοστούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους για να διηγηθούν την ιστορία τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Διάμετρος: 240 χιλιοστά
Κεντρική τρύπα: 43 χιλιοστά
Πάχος: 3 χιλιοστά
Βάρος: 157 γραμμάρια

Υλικό: Dibond®

Εφαρμογή: E27

100% Κατασκευή στην Ιταλία

Οι μικρές πλάκες Ellepì έχουν ένα διακοσμημένο πλάι και το άλλο λευκό.

Για τον καθαρισμό των καλυμμάτων λαμπτήρων Dibond®, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί, αποφεύγοντας επιθετικούς ή τραυματικούς καθαριστικούς.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού