https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BKSPOTLE27

Φωτιστικό Tub-E27, ξύλινο καπέλο φωτιστικού για προβολέα με διπλό δαχτυλίδι λαμπτήρα E27

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

26,00 €

- +

Το Tub-E27 είναι ένα καπέλο λάμπας από οξιά σχεδιασμένο για λάμπες προβολέων με διπλό κρίκο και υποδοχή E27, προσφέροντας στους λάτρεις του design τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων, παίζοντας έτσι με διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος και έντασης φωτός. Χειροποίητο στην Ιταλία, είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ιδανικό για τη δημιουργία ενός δυνατού αλλά εστιασμένου φωτός σε περιοχές που απαιτούν έντονο φωτισμό σημείου. Είτε χρησιμοποιείται σε μια μινιμαλιστική επιτοίχια λάμπα είτε σε ένα εντυπωσιακό πυραμίδα, αυτό το προϊόν ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή.

Η ευελιξία του Tub-E27 στο να ικανοποιεί διάφορες ανάγκες στυλ και λειτουργικότητας το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν εξατομικευμένες λύσεις φωτισμού. Η οξιά, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, είναι γνωστή για την ακαμψία και αντοχή της, καθώς και την καθαρή αισθητική της. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διατηρήσετε τη φυσική του εμφάνιση ή να το εξατομικεύσετε μόνοι σας με ζωγραφική, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στους χώρους σας. Επιπλέον, στο πνεύμα της βιώσιμης παραγωγής, τα απόβλητα της ξυλουργικής επεξεργασίας μετατρέπονται σε πυρήνες για θέρμανση, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Διάμετρος: 86 χιλιοστά
Ύψος: 200 χιλιοστά

Υλικό: οξυά ξύλο

Βύσμα: E27

Για να διατηρήσετε τη φυσική ομορφιά του ξύλου, προτείνουμε τον καθαρισμό του καλυμματος λαμπας με ένα πανί, αποφεύγοντας τη χρήση χημικών που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την επιφάνειά του.

Σημείωση: το σετ περιλαμβάνει έναν θερμοπλαστικό ντούι E27 με διπλό δαχτυλίδι

Εδώ είναι μερικές λάμπες που μπορείτε να συνδυάσετε με αυτή την κουκούλα: CE-LR63-082730, DL700131.
Συμβατό με λαμπτήρες Ø μέγ. 72,5 χιλιοστά

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού