https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPAT2-XL

Καπέλο Σφαίρα Light Χειροποίητο από νήμα

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

102,90 €

- +

Γεννημένο από τη συνεργασία μεταξύ της Creative-Cables και του γαλλικού brand La Case de Cousin Paul, το φωτιστικό Σφαίρα είναι ένα καπέλο φωτιστικού από νήμα με ελαφριά και κομψή εμφάνιση. Κάθε αμπαζούρ είναι κατασκευασμένο στο χέρι, έτσι κάθε κομμάτι ξεχωρίζει από τη μοναδική ύφανση, που θα δώσει χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Θα παραλάβετε το φωτιστικό Σφαίρα σε ένα κομψό κουτί μαζί με τις οδηγίες χρήσης. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη και διασκεδαστική: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φουσκώσετε το μπαλόνι μέσα στο φωτιστικό σφαίρα, να το ψεκάσετε με το νερό και να το αφήσετε να σκληρύνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ροζέτα, το καλώδιο, το ντουί και ο λαμπτήρας ΔΕΝ περιλαμβάνονται στη συσκευασία: επιλέξτε το καπέλο Σφαίρα Light στο μέγεθος και το χρώμα που σας αρέσει και συνδυάστε το με ανάρτηση και λαμπτήρα Ε27 από τη συλλογή μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τεχνικά χαρακτηριστικά φωτιστικού Σφαίρα Light:

  • Υλικό: νήμα πολυεστέρα δουλεμένο στο χέρι
  • Διάμετρος: 50 cm στην εκδοχή XL και 67 cm στην εκδοχή XXL.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φωτιστικό είναι συμβατό με λαμπτήρες E27 μέγιστης διαμέτρου 125mm και μέγιστης έντασης 20W. Το φωτιστικό χρειάζεται συναρμολόγηση (οι οδηγίες περιλαμβάνονται).

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού