https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BKPAL02

Ξύλινο Καπέλο Κώνος για Κρεμαστό Φωτιστικό

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

35,60 €

- +

Καπέλο για Κρεμαστά Φωτιστικά σε κωνικό σχήμα από φυσικό ξύλο Σκλήθρου, μια εντυπωσιακή δημιουργία που αναδεικνύει εξαιρετικό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, made in Italy. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα "νερά" του ξύλου, μοναδικά στο καθένα καπέλο, αποδεικνύουν την αποκλειστικότητά του.

Το κωνικό σχήμα του καπέλου δίνει μια αίσθηση μινιμαλισμού και κομψότητας σε κάθε φωτιστικό, και τραβάει τα βλέμματα όπουν κι αν τοποθετηθεί. Το ξύλο, με τις φυσικές του αποχρώσεις, προσθέτει αυθεντικότηα στο αποτέλεσμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δώσετε φυσικότητα στο χώρο, ή αν επιθυμείτε, μπορείτε να το βάψετε, και να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά σε ένα δωμάτιο και να το ζωντανέψετε.

Το καπέλο εκπέμπει εστιασμένα το φως, και είναι ιδανικό για εργασίες όπως το διάβασμα ή το μαγείρεμα, ή απλώς για να φωτίσετε την τραπεζαρία σας. Το σχήμα του εστιάζει τη δέσμη έτσι ώστε να προσφέρει καθαρό, στοχευμένο φωτισμό. Ένα ιδανικό πάντρεμα αισθητικής και πρακτικότητας, που μεταμορφώνει όχι μόνο ό,τι φωτίζει, αλλά και όλον το χώρο σας,.

Κατά την παρασκευή του προϊόντος δεν πάει τίποτα χαμένο: όλο το περισσευούμενο ξύλο που προκύπτει από τον τόρνο μετατρέπεται σε πέλλετ για να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Διάμετρος: 151 mm
Ύψος: 143 mm
Άνοιγμα Τρύπας: 45 mm

Υλικό: φυσικό ξύλο σκλήθρου/p>

Συμβατό με ντουί: E27

Για να διατηρήσετε την φυσική ομορφιά του ξύλου, προτείνουμε το καθάρισμα με πανί, αποφεύγοντας χημικά που μπορούν να αλλοιώσουν την επιφάνειά του

Περιλαμβάνονται 2 θερμοπλαστικές ροδέλες E27

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της συλλογής: κρεμαστό φωτιστικό, πολύφωτο με 2 κρεμάσεις, Fermaluce απλίκα με προέκταση καμπύλη.

 
Χαρακτηριστικά
Ντουί - FittingE27
Υλικό - MaterialΞύλινο - Wood
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού