https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BDD24GE

Καλοκαιρινή μίνι επίπεδη λαμπάδα με γεωμετρικά σχέδια 'Καλειδοσκόπιο', διάμετρος 24 εκ. - Κατασκευάστηκε στην Ιταλία

LUMET
EIVA

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

13,50 €

- +

Φέρτε τη μαγεία των χρωμάτων στο σπίτι σας με τη συλλογή 'Καλειδοσκόπιο'. Αυτοί οι καλυμματαφωτιστικών με ζωηρά γεωμετρικά σχέδια είναι ένας πραγματικός ύμνος στην καλή διάθεση, δημιουργώντας ένα δυναμικό και διεγερτικό οπτικό αποτέλεσμα. Κάθε σχέδιο είναι ένα περίπλοκο παζλ ζωντανών αποχρώσεων και οξειών γραμμών που καθιστούν το μάτι, μετατρέποντας το φωτισμό κάθε δωματίου σε μια μοναδική εμπειρία.

Το μέγεθος κάθε μικρού πλαισίου είναι 24 εκατοστά σε διάμετρο, ώστε να ταιριάζει τόσο σε οροφόφωτα όσο και σε τοίχους. Η καινοτόμα χρήση του Dibond®, ενός ανθεκτικού και πολυμορφικού υλικού, εξασφαλίζει ότι κάθε κομμάτι είναι μακράς διαρκείας, ικανό να αντέχει στον χρόνο και να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, εσωτερικό ή εξωτερικό. Σχεδιασμένα και φτιαγμένα στην Ιταλία, τα καλυμματαφωτιστικών από τη συλλογή 'Καλειδοσκόπιο' γίνονται τα κεντρικά σημεία του χώρου με την ισορροπία τους ανάμεσα στην αισθητική τολμηρότητα και τη λειτουργικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Διάμετρος: 240 χιλιοστά
Κεντρική τρύπα: 43 χιλιοστά
Πάχος: 3 χιλιοστά
Βάρος: 157 γραμμάρια

Υλικό: Dibond®

Εφαρμογή: E27

100% Κατασκευή στην Ιταλία

Οι μικρές πλάκες Ellepì έχουν ένα διακοσμημένο πλάι και το άλλο λευκό.

Για τον καθαρισμό των καλυμμάτων λαμπτήρων Dibond®, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί, αποφεύγοντας επιθετικούς ή τραυματικούς καθαριστικούς.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού