https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPBOXGER

Πρίζα Σούκο Πορσελάνης

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

17,80 €

- +

Η πρίζα σούκο για τοίχο από πορσελάνη σχεδιάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίζει ασφάλεια και ανθεκτικότητα. Αυτή η πρίζα έχει ονομαστική τάση 250V που της επιτρέπει να διατηρεί ρεύμα έως και 16Α. Έρχεται επίσης με μια υποδοχή σούκο που επιτρέπει τις συνδέσεις μεταξύ οποιασδήποτε συσκευής με διπολικά βύσματα και γείωση.

Τι σημαίνει πρίζα σούκο πορσελάνης;

Μια πρίζα σούκο από πορσελάνη είναι μια διπολική υποδοχή με γείωση κατασκευασμένη από μαύρη ή λευκή πορσελάνη. Αυτό το είδος πρίζας χρησιμοποιείται συχνά σε οικιακές εγκαταστάσεις ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπου απαιτείται μεγάλη ασφάλεια. Η πορσελάνη είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη θερμότητα και τη μηχανική καταπόνηση. Χάρη στο κομψό σχήμα και deisgn του εξαρτήματος, αλλά και στην πρακτικότητά του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο σε μοντέρνους χώρους.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση πρίζας σούκο πορσελάνης;

Η πορσελάνη είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες και να αντιστέκεται στις χημικές αλλαγές. Αυτό την καθιστά ιδανικό υλικό για χρήση σε ηλεκτρικά συστήματα και εξαρτήματα όπως πρίζες, διακόπτες αλε ρετούρ και κουτιά διακλάδωσης.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της πρίζας πορσελάνης Schuko;

Η πρίζα

είναι εξοπλισμένη με προστατευτικά για την αποφυγή επαφής με ενεργά εξαρτήματα, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση. Επιπλέον, η πορσελάνη είναι ένα μονωτικό υλικό, ικανό να αποτρέψει πιθανά βραχυκυκλώματα σε οποιαδήποτε ηλεκτρική εγκατάσταση.

Γιατί να επιλέξετε μια πρίζα σούκο από πορσελάνη;

Διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα, αυτή η πρίζα είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό σύστημα με vintage στυλ, χωρίς να συμβιβαστούν στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα. Η πρίζα είναι ανθεκτική και αξιόπιστη χάρη στην πορσελάνινη κατασκευή της. Είναι επίσης εύκολη στην εγκατάσταση και ακόμη πιο εύκολη στη χρήση χάρη στο εργονομικό σχήμα και την τυπική υποδοχή σούκο.

Είναι η πρίζα σούκο κατάλληλη για όλα τα είδη σπιτιών;

Αυτή η πρίζα σούκο είναι κατάλληλη για όλα τα είδη σπιτιών λόγω της συμβατότητάς της με ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών συστημάτων. Το εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από πορσελάνη, η οποία είναι ανθεκτική και πρακτική, επομένως έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Χρησιμοποιείται τόσο σε οικιακά όσο και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, αλλά πριν εγκαταστήσετε μια πρίζα σούκο από πορσελάνη, βεβαιωθείτε πάντα ότι είναι συμβατή με το ηλεκτρικό σας σύστημα. Αν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, φροντίστε να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Η πρίζα Schuko είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ασφαλή και ανθεκτικό ηλεκτρικό εξάρτημα, καθώς και για τους λάτρεις του vintage στυλ που θέλουν να δημιουργήσουν μια ρετρό ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Πρίζα σούκο πορσελάνης 2P+T 16A για τοίχο:

  • Μετρήσεις: Ø 65 mm, h 50 mm
  • Μαύρο ή λευκό χρώμα
  • Πιστοποίηση CE
  • Ονομαστική τάση: 250 Volt AC
  • Συχνότητα: 50-60 Hz
  • Μέγιστη ένταση ρεύματος: 16 A
  • Τύπος σύνδεσης: Με βίδες

Περιλαμβάνονται το εξάρτημα για τοποθέτηση σε τοίχο, βίδες και ούπα

Προσοχή:

  • Κατάλληλο μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
  • Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία πριν την εγκατάσταση
  • Κατάλληλο για χρήση σε συστήματα φωτισμού με παραδοσιακές πρίζες
  • Χρησιμοποιείτε μόνο υφασμάτινα καλώδια διπλής μόνωσης (δείτε την συλλογή μας Creative-Cables)
  • Το πρώτο εξάρτημα μόνωσης/τοίχου πρέπει να τοποθετηθεί σε μέγιστη απόσταση 5 cm από την πρίζα, το κουτί διακλάδωσης ή την παροχή. Τα άλλα πρέπει να τοποθετούνται σε διαστήματα 80/100 cm.
"
 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - MaterialΠορσελάνη - Porcelain
Αποθήκευση σε PDF

Αξεσουάρ

13 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού