https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPBASE

Βάση πορσελάνης για πρίζα και διακόπτη / διακόπτη

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

14,40 €

- +

Η πορσελάνινη βάση είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό σύστημα εμφάνισης vintage. Κατασκευασμένη από ανθεκτική και διαχρονική πορσελάνη, σχεδιάστηκε για να συνδυαστεί με μια πρίζα ή έναν διακόπτη/διακλαδωτή από πορσελάνη από την εταιρεία Creative Cables, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου η τοίχος δεν είναι τέλεια ισοπεδωμένος. Συμβατή με καλώδια μεγάλου τμήματος, διαθέτει είσοδο/έξοδο, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με περισσότερα προϊόντα της ίδιας σειράς και/ή περισσότερα σημεία φωτισμού.

Κατασκευασμένη από την ίδια πορσελάνη με τα άλλα προϊόντα της σειράς (από τις πρίζες στα κουτιά παράγωγης), αυτή η βάση είναι ανθεκτική και με σίγουρη γοητεία. Η πορσελάνη, γιατί, είναι ένα υλικό που διαδίδεται και εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για την ομορφιά, την αντοχή και τις τεχνικές της ιδιότητες. Η χιλιετή μας ιστορία μαρτυρά την ικανότητα και την επιδεξιότητα των αρχαίων τεχνιτών που δημιούργησαν έναν θησαυρό που ακόμα και σήμερα καταφέρνει να διατηρεί την ίδια γοητεία του παρελθόντος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Βάση πρίζας από πορσελάνη:

  • Διαστάσεις: Ø 101 χιλ., ύψος 24 χιλ.
  • Λευκό ή μαύρο χρώμα

Συμβατό με καλώδια με μεγάλη διατομή: H05VV-F 3x1,50

Αυτό το αξεσουάρ είναι συμβατό με όλες τις πρίζες και διακόπτες από πορσελάνη της Creative Cables.

Μικρές ατέλειες δεν πρέπει να αποδίδονται σε ελάττωμα κατασκευής αλλά αποτελούν χαρακτηριστικό του προϊόντος και μαρτυρούν την ειδική του τεχνιτή κατασκευή.

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό - MaterialΠορσελάνη - Porcelain, Πορσελάνη - Porcelain
Αποθήκευση σε PDF

Αξεσουάρ

13 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού