https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BPDM83FC2L-L6

Κρεμαστό φωτιστικό με διάφανη λάμπα σε σχήμα κώνου φαντάσματος

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

155,40 €

- +

Μετασχηματίστε οποιοδήποτε περιβάλλον με το κρεμαστό μας φωτιστικό, ένα αριστούργημα σχεδιασμού με μια δομή που είναι ταυτόχρονα απλή και κομψή. Αυτό το φωτιστικό καταφέρνει να ενισχύει κάθε χώρο με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και τα εκλεπτυσμένα μοτίβα φωτός που δημιουργεί.

Η κωνική λάμπα εκπέμπει ένα ζεστό και αγκαλιάστικο φως, το οποίο, όταν ανάβετε, αποκαλύπτει όλη τη διακοσμητική του δύναμη και καταφέρνει να δώσει σε κάθε δωμάτιο μια ατμόσφαιρα ικανή να ξεσηκώσει συναισθήματα. Η ανάρτηση ολοκληρώνεται με μεταλλικές λεπτομέρειες και το εμβληματικό μας υφασμάτινο καλώδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Μήκος από το ταβάνι: περίπου 140 εκ - προσαρμόσιμο με τα αξεσουάρ μας
Διάμετρος οροφής: 8,3 εκατοστά

Φωτισμός:
Βάση: E27
Ισχύς: 6W
Ποσότητα φωτός: 500 Λούμεν (ισοδύναμο με παλιό λαμπτήρα 50W)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: Ζεστό φως (2200Κ)
Διάρκεια ζωής λάμπας: 20.000 ώρες

Αντικατάσταση λάμπας: BB-G01

Απλώνετε περιοδικά τις λάμπες, καθαρίζοντάς τες με μαλακό πανί και αποφεύγοντας τη χρήση χημικών που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την επιφάνειά τους.

Οι δύο τρύπες στο πλάι της οροφής, σφραγισμένες αλλά εύκολα ανοικτές, σας επιτρέπουν να μετακινήσετε το φωτιστικό σε μια νέα θέση: εάν επιθυμείτε να το τοποθετήσετε εκεί που δεν υπάρχει σημείο φωτισμού, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να επεκτείτε την ηλεκτρική σύνδεση πλάγια. Επιπλέον, επιτρέπουν τη δημιουργία μιας σύνθεσης πολλαπλών φώτων: αυτές οι τρύπες ευνοούν τη σύνδεση μεταξύ τους, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σύστημα φωτισμού.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού