https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BAPM4PAL02

Φωτιστικό Απλίκα Τοίχου Fermaluce γωνία με Ξύλινο Κωνικό Καπέλο

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

67,50 €

- +

Μια απλίκα με ξεχωριστό σχεδιασμό, όπου μεταλικά στοιχεία δένουν με τους φυσικούς τόνους του ξύλου. Με το μινιμαλιστικό τους design, βάζουν μια σύγχρονη και φιλόξενη πινελιά σε κάθε χώρο. Το πάντρεμα της ζεστασιάς του ξύλου και των μοντέρνων αποχρώσεων του μετάλου δημιουργεί ένα φωτιστικό που είναι ταυτόχρονα πρακτικό και διακοσμητικό.

Κάθε καπέλο φτιάχνεται από ένα μοναδικό κομμάτι σκλήθρου, φυσικό ξύλο που τα έμπειρα χέρια του ξυλουργού μετατρέπουν σε ένα ξεχωριστό καπέλο, με μοναδική εμφάνιση χάρη στα νερά του ξύλου.

Χάρη στο μακρύ του νήμα και το ζεστό του φως, ο λαμπτήρας LED που προτείνουμε με αυτό το φωτιστικό, προσφέρει καθαρό φως σε ό,τι φωτίζει, είτε είναι τραπέζι, ο πάγκος του μπαρ ή μια είσοδος στο χωλ σας και συνδυάζει μεγάλη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας. Το ξύλο είναι άβαφο, οπότε μπορείτε να το βάψετε με ό,τι χρώμα προτιμάτε, εάν το επιθυμείτε.

Κατά την παρασκευή του προϊόντος δεν πάει τίποτα χαμένο: όλο το περισσευούμενο ξύλο που προκύπτει από τον τόρνο μετατρέπεται σε πέλλετ για να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Φωτιστικό: 23.4x28.3 cm
Διάμετρος καπέλου: 30 cm
Ύψος Καπέλου (χωρίς το ντουί): 14.3 cm

Φωτισμός:
Τύπος Ντουί: E27
Ισχύς: 7W
Φωτεινότητα: 806 Lumens (περίπου αντίστοιχο με 60W παλιού λαμπτήρα)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία Χρώματος: Θερμό φως (2700K)
Διάρκεια Ζωής Λαμπτήρα: 15,000 ώρες

Λαμπτήρας: BB-T02
Καπελο: Ξύλινο Καπέλο Κώνος για Κρεμαστό Φωτιστικό

Για να διατηρήσετε την φυσική ομορφιά του ξύλου, προτείνουμε το καθάρισμα με πανί, αποφεύγοντας χημικά που μπορούν να αλλοιώσουν την επιφάνειά του

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού