https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables K3PL27L2FL83-L

Φωτιστικό τοίχου Spostaluce με 3 λάμπες Ghost

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

347,40 €

- +

Κομψές γεωμετρίες και φωτεινά πρότυπα. Αυτό το Spostaluce, εξοπλισμένο με καλωδίωση επενδυμένη με ύφασμα, επιτρέπει από ένα μόνο σημείο φωτός να δημιουργηθεί μία εγκατάσταση που χαρακτηρίζεται από τρεις λαμπίδες Ghost με βέβαιο θεατρικό αποτέλεσμα. Σχεδιασμένο ως τοίχος ή οροφή φωτιστικό, αυτή η δημιουργία προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή πηγή φωτός· οι λαμπίδες εκπέμπουν ζεστούς και αγκαλιαστικούς ακτίνες φωτός που όχι μόνο φωτίζουν τους χώρους αλλά ενισχύουν επίσης την αισθητική τους.

Χάρη στην ευελιξία του, αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό για να δώσει ένα μοναδικό άγγιγμα σε δωμάτια κάθε είδους, είτε σε οικιακό είτε εμπορικό περιβάλλον, στον τοίχο ή στην οροφή. Η δύναμή του βρίσκεται στις λαμπίδες της σειράς Ghost που κάνουν το προϊόν ολοκληρωμένο και εκπληκτικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Μήκος καλωδίου: 300 εκατοστά
Διάμετρος κομμένου: 8,3 εκατοστά

Φωτισμός για κάθε λάμπα:
Βάση: E27
Ισχύς: 6W
Ποσότητα φωτός: λάμπες G02 και G03 / 500 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 50W); λάμπες G12 και G13 / 380 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 30W)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: λάμπες G02 και G03 / Θερμό φως (2200K); λάμπες G12 και G13 / Θερμό φως (1900K)
Διάρκεια ζωής λάμπας: 20.000 ώρες

Ανταλλακτική λάμπα: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

Καθαρίζετε τακτικά τις λάμπες, καθαρίζοντάς τες με μαλακό πανί και αποφεύγοντας τη χρήση χημικών που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την επιφάνειά τους.

Η λάμπα και η βάση είναι προϊόντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Σημείωση: Για να επιτραπεί μεγαλύτερη εξατομίκευση και βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε χώρο, ο λαμπτήρας παραδίδεται αμοντάριστος. Για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα του προϊόντος, η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιούνται από ειδικευμένο προσωπικό.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού