https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BIP44-E27-2-AN

Τοίχος ή οροφή λάμπα με απλίκα που διαθέτει ζώα της ζούγκλας 'Αγριος Κόσμος Χιονισμού' - Αδιάβροχο IP44

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

37,60 €

- +

Μεταφερθείτε στην καρδιά της ζούγκλας με τον τοίχο μας. Κάθε απόχρωση, με το τύπωμα των άγριων ζώων που βυθίζονται στη βλάστηση, θυμίζει εξωτικές περιπέτειες σε μακρινές χώρες. Κατασκευασμένες από Dibond®, αυτές οι αποχρώσεις αποτυπώνουν την άγρια ουσία του δάσους, με μια παλέτα χρωμάτων που αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία και την ένταση της άγριας φύσης.

Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των μπάνιων, ή για να φωτίσετε καλυμμένους εξωτερικούς χώρους με χαρακτήρα, αυτή η λάμπα που κατασκευάστηκε στην Ιταλία είναι σχεδιασμένη για να ενσωματωθεί αρμονικά σε οποιοδήποτε είδος περιβάλλοντος. Το κρεμαστό φως εγκαθίσταται εύκολα, προσθέτοντας μια πινελιά διακριτικής και σύγχρονης κομψότητας. Το φως, αντανακλώμενο μέσα από τα ζωηρά λεπτομέρειες των αποχρώσεων, διαχέεται απαλά στον χώρο χάρη στη λάμπα με μεταλλική ημισφαίριο, θυμίζοντας απομακρυσμένες χώρες και δημιουργώντας μια ιδανική ατμόσφαιρα για τις στιγμές χαλάρωσής σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Ύψος: 13 εκ
Διάμετρος καπέλου λάμπας: 24 εκ

Φωτισμός:
Στήριξη: E27
Ισχύς: 7W
Φωτεινή Έξοδος: Χάλκινο Ημισφαίριο 806 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 60W); Χρυσό Ημισφαίριο 660 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 40W)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: Ζεστό Φως (2700K)
Διάρκεια Ζωής Λάμπας: 15.000 ώρες

Αντικατάσταση λαμπτήρων: Λάμπα ημισφαίριο χαλκού, Λάμπα ημισφαίριο χρυσού
Αντικατάσταση καπάκι λάμπας: Ellepì mini πιατάκι με λουλούδια
Αντικατάσταση βάσης λάμπας: Βάση λάμπας IP44 E27

Κατασκευάστηκε στην Ιταλία

Για τον καθαρισμό των καπάκιων λάμπας Dibond®, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί, αποφεύγοντας επιθετικούς ή τραυματικούς καθαριστές.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού