https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables K3PL27L2FLEU-L

Τοίχου λάμπα Spostaluce με φις και 3 λάμπες Ghost

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

284,40 €

- +

Εξερευνήστε τη συναρπαστική σύγχρονη αισθητική του Spostaluce, το οποίο αντιπροσωπεύει την τέλεια σύζευξη μεταξύ καινοτόμων σχημάτων και ενδοχώρας φωτισμού, προσελκύοντας την προσοχή και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γοήτευσης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Σχεδιασμένο ως τοίχος λάμπα, αυτή η δημιουργία προσφέρει πολύ περισσότερα από μία απλή πηγή φωτός. Με τις τρεις λάμπες Ghost, που μπορούν να συνδεθούν στον τοίχο με βούληση, εκπέμπει ένα μαλακό και αγκαλιάζον φως που όχι μόνο φωτίζει τους χώρους, αλλά ενισχύει και την αισθητική τους.

Επιπλέον, η παρουσία ενός καλωδίου και ενός φις επιτρέπει πλήρη ευελιξία στη θέση, καθιστώντας δυνατή την προσαρμογή του Spostaluce στις συγκεκριμένες ανάγκες φωτισμού και διακόσμησης κάθε χώρου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Μήκος καλωδίου: 300 εκατοστά

Φωτισμός για κάθε λάμπα:
Βύσμα: E27
Ισχύς: 6W
Ποσότητα φωτός: λάμπες G02 και G03 / 500 Λούμεν (ισοδύναμο με παλιό 50W λάμπα); λάμπες G12 και G13 / 380 Λούμεν (ισοδύναμο με παλιό 30W λάμπα)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: λάμπες G02 και G03 / Ζεστό φως (2200K); λάμπες G12 και G13 / Ζεστό φως (1900K)
Διάρκεια ζωής λάμπας: 20.000 ώρες

Ανταλλακτική λάμπα: BB-G03, BB-G13

Πρίζα EU δύο ακίδων 2.5A

Σκουπίστε τακτικά τις λάμπες, καθαρίζοντάς τις με μαλακό πανί και αποφεύγοντας τη χρήση χημικών που μπορεί να αλλοιώσουν την επιφάνειά τους.

Η λάμπα και το βύσμα είναι διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Παρακαλούμε σημειώστε: για να επιτραπεί μεγαλύτερη προσαρμογή και βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε χώρο, η λάμπα παραδίδεται αμοντάριστη. Για να εξασφαλιστεί μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα του προϊόντος, η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση πρέπει να πραγματοποιηθούν από ειδικευμένο προσωπικό.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού