https://www.creative-cables.gr/4_creative-cables BIP44-E27-2-BO

Τοίχος ή οροφή λάμπα με διακοσμητικό καπέλο λαμπάδας 'Λουλούδι Ελπίδας' - Αδιάβροχο IP44

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

37,60 €

- +

Αν αγαπάτε τα λουλούδια σε όλες τις μορφές τους. Αν το στυλ σας είναι κομψό, ρομαντικό, μποέμ, αλλά πάνω από όλα, αντισυμβατικό. Αν θέλετε μοναδικά και εκλεπτυσμένα αξεσουάρ διακόσμησης για το σπίτι σας. Τότε δεν μπορείτε παρά να βυθιστείτε στη γοητεία των μαγεμένων κήπων με το φωτιστικό μας που διαθέτει καπέλο από τη συλλογή 'Blossom Haven'. Αυτό το κομψό προϊόν, φτιαγμένο από ανθεκτικό Dibond®, ξεχωρίζει για τα λουλουδένια μοτίβα που πλέκονται σε ένα χορό χρωμάτων. Σχεδιασμένο να αιχμαλωτίσει το πνεύμα της φύσης, κάθε καπέλο αντανακλά μια λεπτή αισθητική.

Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους (συμπεριλαμβανομένων των μπάνιων) ή ως φωτεινό αξεσουάρ σε καλυμμένους εξωτερικούς χώρους χάρις στην πιστοποίηση IP44, αυτό το φωτιστικό, φτιαγμένο στην Ιταλία, ταιριάζει αρμονικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο βάση του φωτιστικού εφαρμόζεται εύκολα στον τοίχο, κάνοντας αυτό το προϊόν ένα παράδειγμα μοντέρνου ελαφρύτητας. Η ασορτί λάμπα, με το μεταλλικό μισό σφαίρα, τονίζει τις λεπτομέρειες του καπέλου, δημιουργώντας μια μαλακή και επαγωγική φωτεινότητα που ενισχύει τα σχέδια ενώ προσκαλεί σε γαλήνη και χαλάρωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Διαστάσεις:
Ύψος: 13 εκ.
Διάμετρος Καπέλου Λάμπας: 24 εκατοστά

Φωτισμός:
Εφαρμογή: E27
Ισχύς: 7W
Φως Εξόδου: Χάλκινο Ημισφαιρικό 806 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 60W); Χρυσό Ημισφαιρικό 660 Lumens (ισοδύναμο με παλιά λάμπα 40W)
Τάση: 220-240V
Θερμοκρασία: Θερμό Φως (2700K)
Διάρκεια Ζωής Λάμπας: 15.000 ώρες

Ανταλλακτικές λάμπες: Χάλκινη μισή σφαίρα λάμπας, Χρυσή μισή σφαίρα λάμπας
Ανταλλακτικό καπέλο λάμπας: Ελλεπή μίνι πλακέ με λουλούδια
Ανταλλακτικός βάση λάμπας: Βάση λάμπας E27 IP44

Κατασκευασμένο στην Ιταλία

Για να καθαρίσετε τα καπέλα λάμπας Dibond®, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί, αποφεύγοντας επιθετικούς ή τραυματικούς καθαριστικούς.

Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού