https://www.creative-cables.gr/20_bebulbs BB-N02

LED Λαμπτήρας N02 Αχλάδι ST64 Διαφανής 7W 806Lm E27 3500K Dimmable

BB-N02

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

6,70 €

- +

Εάν αναζητάτε ένα vintage στυλ και φυσικό φως για τις λάμπες σας, ενώ δίνετε προτεραιότητα στην ενεργειακή απόδοση, τότε ο λαμπτήρας νήματος LED N02 είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτός ο διαφανής λαμπτήρας με φυσικό φως συνδυάζει τη γοητεία του κλασικού σχεδιασμού με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του λαμπτήρα;

Ο λαμπτήρας N02 έχει ισχύ 7 Watt και παράγει φωτεινότητα 806 lumens, παρέχοντας έντονο και φυσικό φως σε θερμοκρασία χρώματος 3500K. Επιπλέον, χάρη στην υποδοχή E27, είναι συμβατό με τις περισσότερες τυπικές βάσεις λαμπτήρων, καθιστώντας την εγκατάσταση και την αντικατάσταση εξαιρετικά εύκολη. Με δυνατότητα ρύθμισης του φωτισμού, αυτός ο λαμπτήρας σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την ένταση του φωτός στο δωμάτιο ανάλογα με την περίσταση.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτούς τους λαμπτήρες;

Το διαφανές γυαλί του λαμπτήρα N02 και το σχήμα του που θυμίζει το κλασική λάμπα Edison προσθέτει γοητεία και προσωπικότητα σε κάθε χώρο, είτε είναι οικιακός είτε εμπορικός. Αυτός ο λαμπτήρας είναι τέλειος για να φωτίζει σαλόνια και υπνοδωμάτια, καθώς και μπαρ ή επαγγελματικά στούντιο, εμπλουτίζοντας κάθε ατμόσφαιρα με το φως που εκπέμπει και την ρετρό εμφάνισή του.

Τι τεχνολογία χρησιμοποιεί ο λαμπτήρας N02;

Χάρη στην τεχνολογία νήματος LED, αυτός ο λαμπτήρας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, διατηρώντας παράλληλα τη γοητεία τους. Επιπλέον, το N02 έχει διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τις 15.000 ώρες, εξασφαλίζοντας έντονο και φυσικό φωτισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνδυάστε κομψότητα με σύγχρονο φωτισμό χρησιμοποιώντας τον LED Λαμπτήρα N02 Αχλάδι ST64 Διαφανή 7W 806Lm E27 3500K Dimmable. Δημιουργήστε ζεστά και μαγευτικά περιβάλλοντα σε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του καταλύματός σας, με έναν λαμπτήρα που προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα για την τιμή του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τυπος: LED
Σχήμα: Αχλάδι
Ντουί: E27
Διάμετρος: 64 mm
Μήκος: 140 mm
Τάση: 220/240 V
Ισχύς: 7 W
Ενεργειακή Κλάση: E
Θερμοκρασία Χρώματος: 3500 K
Απόδοση: 806 Lm
Dimmable: Ναι

Our dimmable straight filament bulbs are compatible with all trailing EDGE dimmer technologies.

When choosing a dimmer: besides considering the maximum power of the load, the minimum power requirement should also be taken into account. When the dimmed power is lower than the minimum stated power, the load may flicker and/or get damaged.

 
Χαρακτηριστικά
Dimmable - DimmableΝΑΙ - Yes
Ντουί - FittingE27
Διάμετρος - Diameter64 Ø
Τύπος Λαπτήρα - Light bulb typeLED
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature3500°K
Τάση - Volt220V, 240V
Ισχύς - Watt7W
Ενεργειακή Κλάση - Energy Efficiency ClassE
Σχήμα - ShapeAχλάδι - Edison, Aχλάδι - Edison
Γωνία Δέσμης - Opening Beam360°
Φωτεινότητα - Lumen806 Lm
Χρώμα Γυαλιού - Glass colorΔιαφανές - Transparent
BrandBebulbs
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού