https://www.creative-cables.gr/20_bebulbs BB-F03

LED Λαμπτήρας Μαγνητικού Νήματος F03 Αχλάδι ST64 Φιμέ 2,2W 60Lm E27 1800K

BB-F03

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

8,70 €

- +

Ο λαμπτήρας F03 τεχνολογίας νήματος LED της Creative-Cables συνδυάζει την διαχρονική εμφάνιση των λαμπτήρων σε σχήμα αχλάδι ST64, με κάτι το πρωτοποριακό: ένα ίσιο, κατακόρυφο νήμα που όταν η λάμπα κουνιέται απότομα, το νήμα αλλάζει θέση και στέκεται σε άλλο σημείο του γυαλιού, αποκτώντας διάφορες μορφές.

Ο LED λαμπτήρας F03 έχει κατανάλωση ρεύματος στα 2,2W και φωτεινότητα 60 Lumens. Διαθέτει σπείρωμα Ε27 για στάνταρ ντουί και εκπέμπει ζεστό χρώμα θερμοκρασίας 1800K. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ζεστής και άνετης ατμόσφαιρας. Το Φιμέ τζάμι προσδίδει μια κομψότητα και τον καθιστά κομμάτι της διακόσμησης. Όταν είναι σβηστός, το τζάμι είναι ένα κομψό γκρι, και όταν τον ανάβετε, τότε μεταμορφώνεται σε κάτι πραγματικά μοναδικό.

Συνδέεται στη βάση με μαγνήτη, οπότε μπορεί εύκολα να βγει όταν κουνάτε τη λάμπα. Όπως κάθεται στο γυαλί, αλλάζει συνεχώς σχήματα πρωτού επιστρέψει στην αρχική του θέση. Αυτό το χαρακτηριστικό του νήματος ζωντανεύει τον λαμπτήρα, και δίνει μια εντυπωσιακή εμπειρία διακόσμησης και φωτισμού. Απολαύστε μια μοναδική εμφάνιση κάθε φορά που ανάβετε τα φώτα.

Η λάμπα F03 είναι πολύ παραπάνω από μια απλή πηγή φωτός. Είναι ένα στολίδι για το χώρο σας που συνδυάζει διαχρονικό design με την καινοτομία του μαγνητικού νήματος, και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φωτισμού, με το μακρύ κατακόρυφο νήμα και τα μοτίβα φωτός που παράγει. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στους τοίχους σας, ή ένα πρωτότυπο δώρο, αυτή είναι η τέλεια επιλογή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τύπος λαμπτήρα: LED
Σχήμα: Edison ST64
Βύσμα: E27
Διάμετρος: 64 mm
Μήκος: 140 mm
Τάση: 220/240 V
Ισχύς: 2,2 W
Ενεργειακή Κλάση: not required - decorative light bulb
Θερμοκρασία Χρώματος: 1800 K
Φωτεινότητα: 60 Lm
Dimmable: Όχι

Παρακαλούμε προσέξτε την μεταχείρηση του προιόντος. Πρόκειται για λαμπτήρα, όχι παιχνίδι. Φερθείτε του με μαλακό χειρισμό.

 
Χαρακτηριστικά
Dimmable - DimmableΌΧΙ - No
Ισχύς - Watt2.2W
Ντουί - FittingE27
Διάμετρος - Diameter64 Ø
Τύπος Λαπτήρα - Light bulb typeLED
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature1800°K
Τάση - Volt240V, 220V
Σχήμα - ShapeAχλάδι - Edison
Γωνία Δέσμης - Opening Beam360°
Φωτεινότητα - Lumen60 Lm
BrandBebulbs
Χρώμα Γυαλιού - Glass colorΦυμέ - Smoky
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού