https://www.creative-cables.gr/20_bebulbs BB-N03

LED Λαμπτήρας N03 Γλόμπος G95 Διαφανής 7W 806Lm E27 3500K Dimmable

BB-N03

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

7,50 €

- +

Ο λαμπτήρας νήματος LED N03 είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να δώσουν στους χώρους τους φωτισμό με φυσικό τόνο λευκού. Το κλασικό στυλ και η σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζονται σε ένα προϊόν που προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του λαμπτήρα;

Με ισχύ 7 watt, ο λαμπτήρας N03 παράγει φωτεινότητα 806 lumens και εκπέμπει φως 3500K, παρέχοντας άψογο λευκό φυσικό φωτισμό που δεν αλλοιώνει τα χρώματα και δεν καταπονεί τα μάτια. Επιπλέον, χάρη στη βάση E27, είναι συμβατό με τα περισσότερα ντουί, απλοποιώντας την εγκατάσταση και την αντικατάσταση. Ο λαμπτήρας N03 είναι επίσης ρυθμιζόμενος, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός ανάλογα με την περίσταση ή τη φωτεινότητα του δωματίου.

Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι λαμπτήρες;

Ο τύπος G95 σε σχήμα σφαίρας του λαμπτήρα N03 προσφέρει ένα διαχρονικό στυλ που προσθέτει γοητεία και προσωπικότητα σε κάθε χώρο. Ιδανικός για φωτισμό σαλονιών και υπνοδωματίων, καθώς και εστιατορίων ή εμπορικών εγκαταστάσεων, αυτός ο διαφανής γυάλινος λαμπτήρας μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα κάθε περιβάλλοντος με το φως που εκπέμπει και την ρετρό εμφάνισή του.

Τι τεχνολογία χρησιμοποιεί ο λαμπτήρας N03;< /h2>

Χάρη στην τεχνολογία νήματος LED, αυτός ο λαμπτήρας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Επιπλέον, ο λαμπτήρας N03 έχει διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τις 15.000 ώρες, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον φυσικό και φιλόξενο λευκό φωτισμό του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφήστε τη vintage κομψότητα και τον μοντέρνο φωτισμό του LED Λαμπτήρα N03 Γλόμπος G95 Διαφανή 7W 806Lm E27 3500K Dimmable να σας συναρπάσει. Δημιουργήστε ζεστά και μαγευτικά περιβάλλοντα σε κάθε χώρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τυπος: LED
Σχήμα: Γλόμπος
Ντουί: E27
Διάμετρος: 95 mm
Μήκος: 140 mm
Τάση: 220/240 V
Ισχύς: 7 W
Ενεργειακή Κλάση: E
Θερμοκρασία Χρώματος: 3500 K
Απόδοση: 806 Lm
Dimmable: Ναι

Our dimmable straight filament bulbs are compatible with all trailing EDGE dimmer technologies.

When choosing a dimmer: besides considering the maximum power of the load, the minimum power requirement should also be taken into account. When the dimmed power is lower than the minimum stated power, the load may flicker and/or get damaged.

 
Χαρακτηριστικά
Dimmable - DimmableΝΑΙ - Yes
Ντουί - FittingE27
Διάμετρος - Diameter95 Ø
Τύπος Λαπτήρα - Light bulb typeLED
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature3500°K
Τάση - Volt220V, 240V
Ισχύς - Watt7W
Ενεργειακή Κλάση - Energy Efficiency ClassE
Σχήμα - ShapeΓλόμπος - Globe, Γλόμπος - Globe
Γωνία Δέσμης - Opening Beam360°
Φωτεινότητα - Lumen806 Lm
Χρώμα Γυαλιού - Glass colorΔιαφανές - Transparent
BrandBebulbs
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μενού