https://www.creative-cables.gr/20_bebulbs BB-T01

LED Λαμπτήρας T01 Drop A60 Διαφανής 7W 806Lm E27 2700K Dimmable

BB-T01

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

6,10 €

- +

Ένας ρυθμιζόμενος λαμπτήρας με κομψό σχήμα σταγόνας A60, με διάφανο γυαλί και ζεστό λευκό φωτισμό στα 2700K. Το T01 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με χαρακτήρα που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο και προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του λαμπτήρα;

Ιδανικός για τη δημιουργία μιας φωτεινής ατμόσφαιρας χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα ή να καταπονούνται τα μάτια σας, αυτός ο λαμπτήρας διαθέτει ισχύ 7 watt, που ισοδυναμεί με περίπου 60 watt σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Για φωτεινότητα 806 lumen που παρέχει ζεστό λευκό φωτισμό στα 2700K. Τα μακριά νήματα του λαμπτήρα LED T01 συμβάλλουν στη μείωση των σκιών στο δωμάτιο και εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή φωτισμού. Χάρη στην τεχνολογία LED που επιτρέπει ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, αυτός ο λαμπτήρας μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη φωτεινότητα όπως απαιτείται (με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός). Το εξάρτημα E27 το καθιστά συμβατό με τα περισσότερα στηρίγματα λαμπτήρων, διευκολύνοντας την αντικατάσταση των παλιών λαμπτήρων.

Πού πρέπει να χρησιμοποιούνται αυτοί οι λαμπτήρες;

Ο σχεδιασμός κλασικής σταγόνας του λαμπτήρα T01 προσθέτει στυλ και φινέτσα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε στο σπίτι είτε σε επαγγελματικούς χώρους. Είτε χρησιμοποιείται ως επιτοίχιο φωτιστικό στο σαλόνι είτε ως επιτραπέζιο φωτιστικό, αυτός ο λαμπτήρας προσαρμόζεται σε κάθε δωμάτιο, μεταμορφώνοντάς, τον χάρη στο ζεστό λευκό φως και τη διαχρονική του εμφάνιση.

Σε τι τεχνολογία βασίζεται ο λαμπτήρας T01;

Ο λαμπτήρας T01 χρησιμοποιεί τεχνολογία νήματος LED, εξασφαλίζοντας ενεργειακή απόδοση έως και 90% σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Επιπλέον, διαθέτει διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τις 15.000 ώρες, εξασφαλίζοντας αξιόπιστο και σταθερό φωτισμό με την πάροδο του χρόνου.

Με τον LED Λαμπτήρα T01 Drop A60 Διαφανής 7W 806Lm E27 2700K Dimmable, μπορείτε να συνδυάσετε ενεργειακή απόδοση, συναρπαστικό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα φωτός, όλα σε προσιτή τιμή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τύπος: LED
Σχήμα: Κλασσικό
Ντουί: E27
Διάμετρος: 60 mm
Μήκος: 108 mm
Τάση: 220/240 V
Ισχύς: 7 W
Ενεργειακή Κλάση: E
Θερμοκρασία Χρώματος: 2700 K
Απόδοση: 806 Lm
Dimmable: Ναι

Our dimmable straight filament bulbs are compatible with all trailing EDGE dimmer technologies.

When choosing a dimmer: besides considering the maximum power of the load, the minimum power requirement should also be taken into account. When the dimmed power is lower than the minimum stated power, the load may flicker and/or get damaged.

 
Χαρακτηριστικά
Dimmable - DimmableΝΑΙ - Yes
Ντουί - FittingE27
Διάμετρος - Diameter60 Ø
Τύπος Λαπτήρα - Light bulb typeLED
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature2700°K
Τάση - Volt220V, 240V
Ισχύς - Watt7W
Ενεργειακή Κλάση - Energy Efficiency ClassE
Σχήμα - ShapeA60 - Drop, A60 - Drop
Γωνία Δέσμης - Opening Beam360°
Φωτεινότητα - Lumen806 Lm
Χρώμα Γυαλιού - Glass colorΔιαφανές - Transparent
BrandBebulbs
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού