https://www.creative-cables.gr/20_bebulbs BB-N04

LED Λαμπτήρας N04 Γλόμπος G125 Διαφανής 7W 806Lm E27 3500K Dimmable

BB-N04

Νέο προϊόν

διαθέσιμος

9,40 €

- +

Αναβαθμίστε τη γοητεία των χώρων σας με τον λαμπτήρα νήματος LED N04: ένας συνδυασμός κλασικής εμφάνισης και τελευταίας τεχνολογίας, που προσφέρει λευκό φυσικό φωτισμό με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του λαμπτήρα N04;

Με ισχύ 7 Watt, ο λαμπτήρας N04 προσφέρει φωτεινότητα 806 lumens και θερμοκρασία χρώματος 3500K. Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση του λευκού φυσικού φωτισμού, διατηρώντας τα χρώματα και μειώνοντας την κόπωση στα μάτια. Χάρη στο σπείρωμα E27, αυτός ο λαμπτήρας είναι επίσης συμβατός με σχεδόν όλες τις τυπικές βάσεις λαμπτήρων, απλοποιώντας την εγκατάσταση και την αντικατάσταση. Επιπλέον, ο λαμπτήρας N04 είναι ρυθμιζόμενος, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός ανάλογα με την περίσταση.

Σε ποια περιβάλλοντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λαμπτήρα N04;

Σε σχήμα σφαίρας, αυτός ο λαμπτήρας G125 ταιριάζει τέλεια σε κάθε διαρύθμιση. Είτε μόνο του είτε μέρος μιας σύνθεσης, προσθέτει γοητεία και προσωπικότητα σε οποιοδήποτε σαλόνι ή τραπεζαρία, καθώς και σε εστιατόρια ή εμπορικούς χώρους, χάρη στη διαχρονική του εμφάνιση.

Τι προσφέρει η τεχνολογία πίσω από τον λαμπτήρα N04 G125;

Χάρη στην τεχνολογία νήματος LED, αυτός ο λαμπτήρας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής του πάνω από 15.000 ώρες σάς επιτρέπει να απολαύσετε τον φυσικό και φιλόξενο λευκό φωτισμό του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήστε τη γοητεία και το μοντέρνο φωτισμο που προσφέρει ο λαμπτήρας N04 G125 να σας συναρπάσει.

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την αποτελεσματικότητα του λαμπτήρα N04 G125: ο τέλειος συνδυασμός στυλ και τεχνολογίας για να φωτίσετε τους χώρους σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Περιγραφή

Τυπος: LED
Σχήμα: Γλόμπος
Ντουί: E27
Διάμετρος: 125 mm
Μήκος: 178 mm
Τάση: 220/240 V
Ισχύς: 7 W
Ενεργειακή Κλάση: E
Θερμοκρασία Χρώματος: 3500 K
Απόδοση: 806 Lm
Dimmable: Ναι

Our dimmable straight filament bulbs are compatible with all trailing EDGE dimmer technologies.

When choosing a dimmer: besides considering the maximum power of the load, the minimum power requirement should also be taken into account. When the dimmed power is lower than the minimum stated power, the load may flicker and/or get damaged.

 
Χαρακτηριστικά
Dimmable - DimmableΝΑΙ - Yes
Ντουί - FittingE27
Διάμετρος - Diameter125 Ø
Τύπος Λαπτήρα - Light bulb typeLED
Θερμοκρασία Χρώματος - Color Temperature3500°K
Τάση - Volt220V, 240V
Ισχύς - Watt7W
Ενεργειακή Κλάση - Energy Efficiency ClassE
Σχήμα - ShapeΓλόμπος - Globe, Γλόμπος - Globe
Γωνία Δέσμης - Opening Beam360°
Φωτεινότητα - Lumen806 Lm
Χρώμα Γυαλιού - Glass colorΔιαφανές - Transparent
BrandBebulbs
Αποθήκευση σε PDF

30 ακόμη σχετικά προϊόντα

Μενού